okachi1
Üye
Onu anlatmak istemedim ama belki hata bendedir. Ancak şunuda unutmamak lazım, ileri seviyede android kullananlar bilgisayarla ve kodlarla daha çok haşır neşir olan insanlardır. Neticede root yapıp çeşitli ROM ları telefona yükleyip, tasker gibi otomasyon programları ile uğraşan ve bunlarla android sistemini canının istediği gibi evirip çeviren insanlardan bahsediyoruz.Diğer tarafta ise firmanın veya işletim sisteminin size verdiği ile yetiniyorsunuz. Konu android ve kasma meselesi olunca yazma ihtiyacı hissettim , çünki bu sisteme çok fazla yükleniliyor, kötüleniyor. Bence yine söylüyorum en fonksiyonel en hızlı ve en özgür sistemdir android. Kasma olayına gelince dedimya o kullanmaya bağlı. Tabi sözüm HTC one, z3 g3 gibi cihazlar için geçerli. Siz gidip bir iPhone htc wildfire ile kıyaslarsanız tabiki android kasar dersiniz. Ancak asus zenphone 5 (kullanmadım ama cihaz özelliklerine baktım) inde kasacağını sanmıyorum.Eğer o donanımla kasıyorsada buradaki hata cihazda değil kullanıcıdadır demek istiyorum. Yine yanlış anlaşılabilir diye de açıklama getireyim, ben linux kullanıyorum ve win 8 den hiç anlamam. Win 8 de karşılaştığım hatalar işletim sisteminin değil benim hatalarımdır. Bu durumda sadece benim o işletim sistemimi bilmememle ilgili bir konu yoksa mesele zeka meselesi değil, ilgi ve çalışma meselesi.