tunakhan
Üye
Day Counter'ı bende kullanıyordum. Ta ki ümidimi kesene kadar. Zaten kilit ekranına Awesome Lock ya da Lockmix ile ekleyebiliyorum artık. Verdiğin sayfa da Türkçe çeviriyi açmadıklarını gordum. Yazık onların kaybı..
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum
E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallahüstad çok mu çok oluyorum bilemedim ama şu uygulamayı da eğer uygun görürsen Türkçe'ye çevirebilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben uygulama içinden bi iletişim adresi bulamadım, bilmiyorum sen farklı yollardan bulabilir misin?sanırım direk çeviri sayfasını buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da resmi facebook sayfası zannedersem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sanırım direk çeviri sayfasını buldum 
benim yazdığımı hadi Türkçeye siz çevirin gibisinden anladılarsa ve o yüzden zaman darlığı vs bahanesiyle planda yok dedilerse anlarım, ama eğer sizin yazdığınız gibi Türkçe içim modül açmaları neyin zaman kısıtlaması olacak o da enteresan, sonuç olarak çeviren gönüllüler olacak! size gelecek cevaptan belli olur herşey bakalım