Öneri WP8 Türkçeleştirilen Programlar ve İstekler

Sponsorlu Bağlantılar

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Day Counter'ı bende kullanıyordum. Ta ki ümidimi kesene kadar. Zaten kilit ekranına Awesome Lock ya da Lockmix ile ekleyebiliyorum artık. Verdiğin sayfa da Türkçe çeviriyi açmadıklarını gordum. Yazık onların kaybı..
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum

üstad çok mu çok oluyorum bilemedim ama şu uygulamayı da eğer uygun görürsen Türkçe'ye çevirebilir misin?

ben uygulama içinden bi iletişim adresi bulamadım, bilmiyorum sen farklı yollardan bulabilir misin? :)sanırım direk çeviri sayfasını buldum :kıskıs:
bu da resmi facebook sayfası zannedersem
E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallah

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Day Counter'ı bende kullanıyordum. Ta ki ümidimi kesene kadar. Zaten kilit ekranına Awesome Lock ya da Lockmix ile ekleyebiliyorum artık. Verdiğin sayfa da Türkçe çeviriyi açmadıklarını gordum. Yazık onların kaybı..
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum

E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallah
ben de yazmıştım ama benimki daha çok "çeviri için stringleri ekleyin çevireyim" diye değil de direk "TR dili ekleyin" gibisinden bi yazıydı benimki :) onlar da zaman kısıtlığı nedeniyle planlarımızda yok ama planımıza eklediğimizde size bilgi veririz gibisinden bi cevapla döndüler bana :(benim yazdığımı hadi Türkçeye siz çevirin gibisinden anladılarsa ve o yüzden zaman darlığı vs bahanesiyle planda yok dedilerse anlarım, ama eğer sizin yazdığınız gibi Türkçe içim modül açmaları neyin zaman kısıtlaması olacak o da enteresan, sonuç olarak çeviren gönüllüler olacak! size gelecek cevaptan belli olur herşey bakalım :)

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Sağlık olsun. Eklediklerinde ilgileniriz :)

ustaca73

ustaca73

Üye
hike messengerı da Türkçeye çevirebilirseniz çok makbule geçer
Windows Phone için "hike" uygulamasına göz atın

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
hike messengerı da Türkçeye çevirebilirseniz çok makbule geçer
Windows Phone için "hike" uygulamasına göz atın
E-posta gönderdik. Verecekleri cevaba göre yapılır ya da yapılmaz

Rainesto

Rainesto

Üye
Aerize explorerda Türkçe olmalı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tunakhan ve skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Six-Guns ?

skynet

Üye

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce skype hakkında cevap yazmıştım. Elimizde olan bir şey olsa keşke

Lumia 920 (emektar) ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
mtoyanik

mtoyanik

Üye
MUSIC+ uygulaması da Türkçe olmalı bence.

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
emreeozden

emreeozden

Üye
burada çevrilmek istenilen diller var ama maalesef Türkçe yok

Güvercinle gönderildi.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
burada çevrilmek istenilen diller var ama maalesef Türkçe yok

Güvercinle gönderildi.
Sayende daha çok uygulamayı türkçeleştiriyorum. Onunda zamanı gelecek eminim kardeşim.

skynet

Üye
Video compressor

capkino06

Üye
Youmusic uygulamasını Türkçe olarak çevirebilir misiniz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sayende daha çok uygulamayı türkçeleştiriyorum. Onunda zamanı gelecek eminim kardeşim.

Folders ile video compressor'ü Türkçeleştirdim haberin olsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emreeozden
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Tapatalk'da ekleyin.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
-Güncelleme- #29 Nisan
Evet konu açık. Eğer sizinde kullanışlı dediğiniz fakat henüz Türkçeleştirilmemiş uygulamalar varsa buradan belirtebilir, uygulama geliştirici ile irtibata geçeriz ve eğer kabul ederse Türkçeleştiririz.
Bu yöntemle Türkçeleştirdiğim uygulamalar:
  • Tercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor.
  • (Metamorphosa) Tercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor.
  • Tercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor. Süpriz: 2.0 sürümü de yakın zamanda çıkacak...
  • çeviri aşamasında...
----------Teklif Edilenler----------
  1. için e-posta gönderildi
  2. için e-posta gönderildi.
  3. için e-posta gönderildi.
  4. için e-posta gönderildi.
  5. için e-posta gönderildi.
  6. için e-posta gönderildi.
  7. için tweet atıldı.
  8. için e-posta gönderildi.
  9. için e-posta gönderildi.
  10. için e-posta gönderildi.
  11. 'a bütün uygulamalarını Türkçe'ye çevirebileceğimize dair bir tweet atıldı.
  12. Audiotica 4 websitesinde bir konudan ulaşmaya çalıştım.
  13. VisualGraph 3D yapımcısının wordpress hesabına bir not bıraktım.
  14. ArchiTech Sketchpad (yapımcı: ) yapımcısına ait herhangi bir iletişim adresi bulamadım. (Cevaplarına göre davranacağız.)
  15. Internet download manager ve Unit converter pro denilmiş, tam olarak linklerini alabilirsem hangi uygulamadan bahsedildiğini anlayabilirim.
  16. şuan çeviri desteklemediklerini belirtti.
Çok iyi olur arkadaşım emeğin için teşekkürler. adlı uygulamayı da yaparsan çok iyi olur arkadaşım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu konu neden üst olmadı ? Aslında hak ediyor..

Üst Alt