Öneri WP8 Türkçeleştirilen Programlar ve İstekler

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hipstamatic oggl , SophieLens HD türkçe olmaması eksiklik, bide Rudy Huyn 'un bazı uygulamaları türkçe değil ona da ulaşabilsek iyi olurdu.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
My Car uygulaması da Türkçe olsa güzel olurdu :)

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Rudy'e ulaşmayı denedim. Fakat henüz bir cevap alamadım. Ayrıca Jay Bennet'a da Wpcentral için yazdım. Galiba ilgilenmiyorlar. Şimdilik sadece ingilizce.

Buzdolabından gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nokia ve Microsoftun yerinde olsam Rudy'i işe alırdım, en azından sosyal ağları onlardan çok daha hoş estetik yapardı, üstelik çok ta işlevsel.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çevirilerde yardım edebilirim. Almanca-ingilizce olarak

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: tunakhan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Fotor , lomogram , camera360 bunların türkçeleşmesi mümkün ise çok iyi olur :)

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Oneshot şuan düşünmediğini iletti. Camera360 a da e-posta göndereceğim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oneshot şuan düşünmediğini iletti. Camera360 a da e-posta göndereceğim.

geçen gün benim yazdığım programlara bakma şansın oldu mu hiç, geliştiricilerine meil falan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
geçen gün benim yazdığım programlara bakma şansın oldu mu hiç, geliştiricilerine meil falan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İlk iletiyi düzelttim. Hangilerine ulaşıp ulaşamadığımı yazdım. Kontrol edebilirsen iyi olur.
My Car uygulaması da Türkçe olsa güzel olurdu :)
Yapımcısı olan kineapps'in herhangi bir iletişim adresini bulamadım. Üzgünüm.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
İlk iletiyi düzelttim. Hangilerine ulaşıp ulaşamadığımı yazdım. Kontrol edebilirsen iyi olur.
Yapımcısı olan kineapps'in herhangi bir iletişim adresini bulamadım. Üzgünüm.
uygulama içindeki feedback kısmından yapımcının mail adresi: [email protected]

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
hipstamatic oggl , SophieLens HD türkçe olmaması eksiklik, bide Rudy Huyn 'un bazı uygulamaları türkçe değil ona da ulaşabilsek iyi olurdu.
Rudy Huyn twitter adresi üzerinden bütün uygulamalarını Türkçeye çevirebileceğimiz söyledim eğer tabi isterse. Eğer iletişime geçerse buradan görev paylaşımı da yapabiliriz.Arkadaşlar uygulama geliştiricilerden gelen cevaplara göre ilk mesajı düzenliyorum. Gereken bilgiyi oradan elde edebilirsiniz. Ayrıca iletişime geçmek isteyenler çekinmesin.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uygulamasının çevirisi için geliştirici ile anlaşıldı. Dosya bekleniyor.
bak bi sevindirik oldum şimdi :alkis teşekkürler tekrar :thumbup:

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
bak bi sevindirik oldum şimdi :alkis teşekkürler tekrar :thumbup:
Estağfirullah. Çorbada tuzumuzun olması lazım :) Bakalım daha çok yanıt almayı beklerdim geliştiricilerden ama kısmet. Elimizdeki ile yetiniyoruz.

beats

beats

Üye
Çaban için teşekkürler, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: tunakhan
yusuf41

yusuf41

Üye
Foursquare ın güncellenmesi için baskı yapamaz mıyız. sadece check-in yapmaya yarıyor program.

serverfun912

serverfun912

Üye
Gençler sosyal medya ve mesaj aracılığıyla baskı uygulayalımda TÜRKÇEMİZE önem versinler.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar geliştiriciler uygulamaların değerlendirme sayfalarını kontrol ediyor. Hatta birkaç tanesinden direk mail de aldım. Kullanıcılar Türkçe istiyor çevirir misiniz? diye. Yani siz kullandığınız uygulamaları değerlendirip. basit bir dille Türkçe istediğinizi yazarsanız kayıtsız kalamazlar.[DOUBLEPOST=1397813794,1397806557]
[/DOUBLEPOST]Arkadaşlar My Car uygulamasına Türkçe isim koysaydık siz ne olmasını isterdiniz? Geliştirici ile bu konuyu görüşeceğim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt