cortanayı Türkçeleştirin dermişim
Oneshot şuan düşünmediğini iletti. Camera360 a da e-posta göndereceğim.
İlk iletiyi düzelttim. Hangilerine ulaşıp ulaşamadığımı yazdım. Kontrol edebilirsen iyi olur.geçen gün benim yazdığım programlara bakma şansın oldu mu hiç, geliştiricilerine meil falan
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
My Car uygulaması da Türkçe olsa güzel olurdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama içindeki feedback kısmından yapımcının mail adresi: [email protected]İlk iletiyi düzelttim. Hangilerine ulaşıp ulaşamadığımı yazdım. Kontrol edebilirsen iyi olur.
Yapımcısı olan kineapps'in herhangi bir iletişim adresini bulamadım. Üzgünüm.
Teşekkürler. E-Posta gönderildi olarak düzeltiyorum...uygulama içindeki feedback kısmından yapımcının mail adresi: [email protected]
ben teşekkür ederim ilginiz içinTeşekkürler. E-Posta gönderildi olarak düzeltiyorum...

Rudy Huyn twitter adresi üzerinden bütün uygulamalarını Türkçeye çevirebileceğimiz söyledim eğer tabi isterse. Eğer iletişime geçerse buradan görev paylaşımı da yapabiliriz.Arkadaşlar uygulama geliştiricilerden gelen cevaplara göre ilk mesajı düzenliyorum. Gereken bilgiyi oradan elde edebilirsiniz. Ayrıca iletişime geçmek isteyenler çekinmesin.hipstamatic oggl , SophieLens HD türkçe olmaması eksiklik, bide Rudy Huyn 'un bazı uygulamaları türkçe değil ona da ulaşabilsek iyi olurdu.
bak bi sevindirik oldum şimdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasının çevirisi için geliştirici ile anlaşıldı. Dosya bekleniyor.
teşekkürler tekrar Estağfirullah. Çorbada tuzumuzun olması lazımbak bi sevindirik oldum şimditeşekkürler tekrar
![]()
Bakalım daha çok yanıt almayı beklerdim geliştiricilerden ama kısmet. Elimizdeki ile yetiniyoruz.