WP8 Etkinliğinin Korkusundan Google da Nexus Etkinliği İçin Aynı Tarihi Seçti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

demek istediğim ben android sevmem ama gidipte forumlarında android'e laf atmıyorum yorum atmıyorum ama buradakiler wp' telefona sahip veya almak istiyor :D
seni gayet iyi anladım kardeşim, alıntı yaparak genel anlamda ifade ettim.:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Flaş Güncelleme:

Arkadaşlar Google, 22 Ekim'den bu yana Jamaika, Küba, Bahamalar, Haiti, Dominik Cumhuriyeti ve Amerika Birleşik Devletleri'nin doğu kıyılarını etkileyen tropikal "Sandy Fırtınası" nedeniyle 29 Ekim'de düzenleyeceği etkinliği iptal ettiğini açıkladı.

22 Ekim'den beri bahse konu ülkeleri dolaşan fırtınanın 29 Ekim tarihinde ABD'nin doğu kıyılarına (Boston, New York v.b) ulaşacağı yönündeki haberler üzerine Google, New York'ta düzenleyeceği etkinliği iptal etmek zorunda kaldı.

Google'ın açıklamasının ingilizce metni şu şekilde:

We are cancelling our Monday morning event in New York due to Hurricane Sandy. We will let you know our plans as soon as we know more.

"Sandy Fırtınası nedeniyle New York'ta Pazartesi günü yapacağımız etkinliği iptal ediyoruz. Yeni gelişmeler olur olmaz planlarımız konusunda sizleri bilgilendireceğiz"

Windows Phone 8'in tanıtılacağı gün ile aynı tarihi seçerek, Microsoft'un işletim sistemine doğacak ilginin bir kısmını kendine çekmeyi planlayan Google'a fırtına engeli çıktı. Söz konusu etkinliği iptal etmek zorunda kalan Google, duyuruda da yer aldığı gibi yeni bir tarih belirtmedi.

İlahi adalet mi desek :kıskıs:

aleranol

aleranol

Üye
Flaş Güncelleme:

Arkadaşlar Google, 22 Ekim'den bu yana Jamaika, Küba, Bahamalar, Haiti, Dominik Cumhuriyeti ve Amerika Birleşik Devletleri'nin doğu kıyılarını etkileyen tropikal "Sandy Fırtınası" nedeniyle 29 Ekim'de düzenleyeceği etkinliği iptal ettiğini açıkladı.

22 Ekim'den beri bahse konu ülkeleri dolaşan fırtınanın 29 Ekim tarihinde ABD'nin doğu kıyılarına (Boston, New York v.b) ulaşacağı yönündeki haberler üzerine Google, New York'ta düzenleyeceği etkinliği iptal etmek zorunda kaldı.

Google'ın açıklamasının ingilizce metni şu şekilde:

"Sandy Fırtınası nedeniyle New York'ta Pazartesi günü yapacağımız etkinliği iptal ediyoruz. Yeni gelişmeler olur olmaz planlarımız konusunda sizleri bilgilendireceğiz"

Windows Phone 8'in tanıtılacağı gün ile aynı tarihi seçerek, Microsoft'un işletim sistemine doğacak ilginin bir kısmını kendine çekmeyi planlayan Google'a fırtına engeli çıktı. Söz konusu etkinliği iptal etmek zorunda kalan Google, duyuruda da yer aldığı gibi yeni bir tarih belirtmedi.

İlahi adalet mi desek :kıskıs:

ilahi komedi :zuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
allahin sopası yok ki gözüne soksun :sopa:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
neden yokmuş yaratır bi tane çınar gökten kafasına düşürür

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
neden yokmuş yaratır bi tane çınar gökten kafasına düşürür

yeri göğü ve tüm alemleri yaratan rabbimin kudretinden şüpheye düşmeyiz. Mecaz anlamda söyledim ben onu burada o sopa newyork'u vuran kasırga olur başka bir yerde yagmur,sel,fırtına,deprem:oke:

komando04

komando04

Üye

yeri göğü ve tüm alemleri yaratan rabbimin kudretinden şüpheye düşmeyiz. Mecaz anlamda söyledim ben onu burada o sopa newyork'u vuran kasırga olur başka bir yerde yagmur,sel,fırtına,deprem:oke:

süpersin abi şükürler olsun Rabbimize

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
:zuhaha: işte budur :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Microsoft , Google ı dürttü ( Ezgis ablanın yorumu ) Microsoft=> :pokey: <=Google :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
sandy fırtınası değilde wp8 kasırgasından korktuğu için olabilir ne dersiniz:aha:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Google ın yeni tarihi belli mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt