Android 7.1.1 Nougat, Nexus modellere işte bu tarihte geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 7.1.1 Nougat, Nexus modellere işte bu tarihte geliyor
Google, Nexus akıllı telefon ve tabletleri için yakında Android 7.1.1 Nougat güncellemesi yayınlayacak.




Google, açık kaynak kodlu olarak Android'i geliştiriyor ve özelleştirilebilir yapısı sayesinde Android, akıllı telefon üreticileri tarafından da tercih edilmekte. Ayrıca Google Play Store üzerinden sayısız oyun ve uygulama desteği de bu işletim sisteminin kullanıcılar tarafından ilgi görmesinde en büyük etken olmakta.



Google bu sene yeni Android 7.0 Nougat adındaki mobil işletim sistemini Ağustos ayında yayınlamıştı. Bir çok firma bu işletim sistemini cihazlarına güncelleme olarak sunma çalışmalarına devam ederken, ayrıca LG V20, Huawei Mate 9 gibi modeller de Android 7.0 Nougat ile gelmeye başlamıştı.

Android 7.0 Nougat güncelleme olarak Google tarafından Nexus modeller ve Android One akıllı telefonlar için yayınlanmıştı. Diğer taraftan Google'ın yeni Pixel ve Pixel XL modelleri de Android 7.1 Nougat ile pazara sunuldular.

Şimdi de Google, Android 7.1.1 Nogat olarak yeni bir sürümü yayınlama arifesinde.

Bu ay başında bazı Nexus modellerin Android 7.1 güncellemesine kavuşacağı iddiaları gemişti. şimdi de Vodafone Avustralya, Nexus 6P için 6 Aralık tarihinde Android 7.1.1 Nougat güncellemesinin yayınlanacağı açıklamasını yaptı.

Bu da 6 Aralık tarihinde ayrıca Nexus 5X akıllı telefon yanı sıra Nexus 9 tabletin ve Nexus Playerve Pixel C cihazlarının da Android 7.1.1 Nougat güncellemesi alacağı anlamına geliyor.
Android 7.1.1 Nougat, Nexus modellere işte bu tarihte geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt