Google Nexus Marlin ve Sailfish akıllı telefonların fiyat etiketleri detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Nexus Marlin ve Sailfish akıllı telefonların fiyat etiketleri detaylanıyor
Bu sene Android 7.0 Nougat adındaki yeni Android işletim sistemi sürümü ile sunulacak olan yeni Nexus modeller merakla bekleniyor. Google tarafından farklı akıllı telefon üreticileri üzerinden gelen akıllı telefon ve tabletler, güncellemeleri ilk alan cihazlar olurken, son olarak LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P duyurulmuş ve geçtiğimiz sene sonlarında da pazara sunulmuştu.



Google'ın yeni Nexus modelleri geliştirilmeye devam ediyor ve bir süredir farklı kaynaklardan gelen iddialara göre iki yeni Nexus akıllı telefon sunulacak ve bu cihazların ikisini de HTC üretecek. Akıllı telefonlar Marlin ve Sailfish kod isimlerine sahipler, HTC cephesinde ise M1 ve S1 kod isimleri öne çıkıyor.

Cihazların son olarak fiyatları hakkında bazı detaylar geldi. Bu yeni cihazlardan Nexus Marlin 599$ veNexus Sailfish de 499$ satışa çıkabilir. Bu fiyatlar 32GB versiyon için geçerli olurken, daha yüksek kapasite içeren versiyonların da fiyatı yükselecek.

Bu fiyatlar doğru ise yeni modellerin, eski nesle göre daha pahalı olarak satışa çıkacağı anlamına geliyor.

Daha önce bilindiği üzere Google'ın Nexus modelleri, yeni Android sürümü ile duyurulan ilk cihazlar olurken, bu sene HTC Nexus Marlin ve Sailfish için ise aynı durum geçerli olmayacak. Gelecek ay başında LG, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile LG V20 adındaki yeni üst seviye akıllısının duyurusunu gerçekleştirecek.
Google Nexus Marlin ve Sailfish akıllı telefonların fiyat etiketleri detaylanıyor
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sırf insanların göz zevki bozulmasın diye çıkartmazdım resimde ki telefonu. Tam bir görüntü kirliliği.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent872


Üst Alt