Google'ın madebygoogle Etkinliğini Canlı Yayında İzleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google'ın madebygoogle Etkinliğini Canlı Yayında İzleyin





Arama motoru devi Google, uzun zamandır heyecanla beklenen tanıtımlarını yarın San Francisco’da düzenlenecek bir etkinlikte resmi olarak gün yüzüne çıkaracak. Google’ın yeni akıllı telefonlarının yanındaAndromeda işletim sistemi ile birlikte yeni bir cihaz duyurusu daha yapacağı tahmin ediliyor.

http://www.maxicep.com/googlein-yeni-pixel-telefonlari-duyuru-oncesinde-ortaya-cikti
Google'ın Yeni Pixel Telefonları Duyuru Öncesinde Ortaya Çıktı
Google’ın 4 Ekim 2016 Salı günü (yarın) San Francisco’da düzenlenen #madebygoogle etkinliğini (Türkiye saati ile) 19.00’dan itibaren adresinden takip edebilirsiniz.

Google’ın tanıtması beklenen Google Pixel ve Google Pixel XL akıllı telefonları uzun zamandır heyecanla bekleniyor. Her iki telefonun da Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga seti ile gelmesi beklenirken Google Pixel, 5.2 inç, Google Pixel XL ise 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Google Pixel 2.770 mAh, Google Pixel XL ise 3.450 mAh bataryadan güç alırken her iki telefon da kamera özellikleri tarafında ise 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunuyor.

Bu etkinlikte duyurulması beklenen bir başka Google sürprizi ise Android ve Chrome'un karışımı olanAndromeda'nın da tanıtılması bekleniyor. Wall Street Journal'ın paylaştığı habere göre Google, Android ve Chrome OS işletim sistemlerini 2017 yılında birleştirmeyi ve Andromeda adı verilecek olan bu sürümün ilk ön izleme sürümünün de 2016 yılında sunulmasının planlandığı belirtiliyor.


Google'ın madebygoogle Etkinliğini Canlı Yayında İzleyin
 


Üst Alt