Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Cortana GDR2 ön izleme ile Lehçe olarak Polonya'ya 8.10.2014 tarihinde geliyor. Bu tarihte GDR2 ön izleme sürümünü de yükleyebileceğiz sanırım.

Ekran alıntıları:
Cortana'nın GDR2 ile beraber birkaç ülkeye de Alpha sürümüyle beraber destek vereceği bilgisini de eklemek gerek. Pek umutlanmasam da bizim ülkemize de gelir umarım.

fraps34

Üye
Cortana GDR2 ön izleme ile Lehçe olarak Polonya'ya 8.10.2014 tarihinde geliyor. Bu tarihte GDR2 ön izleme sürümünü de yükleyebileceğiz sanırım.

Ekran alıntıları:
Bidlirim çubuğunda hiçbir gelişme yok aynı tas aynı hamam , ve hala 4 kısayolla sınırlıyız. Bu arada ekran görüntüleri diye koyduğun linkteki görseller gdr2 den değil wp8.1 sürümüne aitler bilgin olsun..

beats

beats

Üye
Bidlirim çubuğunda hiçbir gelişme yok aynı tas aynı hamam , ve hala 4 kısayolla sınırlıyız. Bu arada ekran görüntüleri diye koyduğun linkteki görseller gdr2 den değil wp8.1 sürümüne aitler bilgin olsun..
GDR1-2-3 vs. Windows Phone 8.1 final sürümünü oluşturacak olan sürümüne göre içerisinde minör ya da major geliştirmeler bulunan ara cihaz yazılımlarıdır. O yüzden ekran alıntılarında bütünü etkileyen bir sorun değil ve paylaşımı yapan Salek'in kullandığı ekran alıntıları o sayfada mevcut.

Serhan

Serhan

Üye

fraps34

Üye

Bu görsel çok eski ve sahte, 8.1 piyasaya sürülmeden önce internette geziyordu.
Buradan bakabilirsin . Gdr1 ide aldık , şimdi hedef gdr2 tam yol ileri : )))

• Beğen
Tepkiler: Serhan
emz

emz

Üye
Gelirse inşallah alalım. Daha neler olacağı bile bilinmiyor:S

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir ara tahminler yürütmüştük. Bende Gdr2 nin ön izleme sürümünü Eylül bitmeden alırız demiştim. Sanırım yanıldım. Bakalım haftaya neler olacak :)

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ama ne olduğunu bilmiyorum şarjım az dolduğunda tekrar bakacağım tüm güncellemeleri yapmıştım telefonum cyansız 8.1.1
Siz de kontrol eder misiniz telefonum L920

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ama ne olduğunu bilmiyorum şarjım az dolduğunda tekrar bakacağım tüm güncellemeleri yapmıştım telefonum cyansız 8.1.1
Siz de kontrol eder misiniz telefonum L920
yok bu akşamki gelen gdr1 güncellemesi o gelmiştir sana :oke:

fraps34

Üye
yalan oldu gdr 2:ah

dakamon

dakamon

Üye
Ekimin ortalarına doğru geliyoruz hala bi sızıntı yok. Bakalım ne olacak. Belkide kasımda falan gelir. Erlerler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8 ekim söylentisi vardı.
Bekleyelim bakalım.
Kimbilir belki yarın bilgiler ve görüntüler sızmaya başlar :tebessüm:

emz

emz

Üye
8 ekim söylentisi vardı.
Bekleyelim bakalım.
Kimbilir belki yarın bilgiler ve görüntüler sızmaya başlar :tebessüm:

Ms Amerika bayram tatiline mi çıktı acaba :hmmm Millet benim tahminlerimde gdr2 ekimde gelecekti ve hala kararlıyım. Bu ay alırız ;)

dakamon

dakamon

Üye
Alalımda yeniliklere doyalım

braayn

braayn

Üye
verirse ekime kadar zaten vermezse kasımda kesin gelir :)

Üst Alt