dakamon
Üye
telefonu sıfırla desen kurulman lazım teoride ama bilemem denemekte fayda varBen şimdi Insider sayesinde GDR2'yi kurdum fakat Windows 10 Teknik Önizleme kurmak istemiyorum, programı silmeme rağmen güncelleme buldu ve indirilmeyi bekliyor. Bu sorunu " telefonunuzu sıfırlayın " seçeneğinden sıfırlayarak aşabilir miyim? Insider programından bile çıktım hatta.
Ayar kategorileri, Ayarlarda arama, uygulama erişim izinleri, Bluetooth Klavye desteği, kozmetik küçük değişiklikler; Başlat ekranının en altında "Tüm Uygulamalar" yazması gibi değişiklikler var. Ekran görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Haber - WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler | Sayfa 31 - MaxiCep
8.1'i indiriyor şu anda LSRT bitince 8,1 e geri döneceksiniz.Windows 10'dan 8.1'e Lumia Software Tools ile geri dönüş yapacaktım bu 1.5 GB'lık güncelleme çıktı neyin nesi bilen var mı acaba?
eyvallah kardeşim ..8.1'i indiriyor şu anda LSRT bitince 8,1 e geri döneceksiniz.
Banada geldi bende neden geldiğini bilmiyorum.Arkadaşlar banada ınsider fast configuration Update diye bir güncelleme geldi bir bilgisi olan varmı acaba
Dostum wp10 dan geri dondum gdr2 yi denemek istiyorum kalıcı olduysa haber verirsen bende uyguladığın yöntemi uygulayacağımInsider ile fast seçtim kapatıp ayarlardan güncelleme taradım buldu indirmesini bekledim. İndirme bitince öylece arkaplana bırakıp insideri uygulamalardan kaldırdım. Sonra arkaplanda bekleyen güncellemeye geri dönüp yükle dedim. Artık Gdr2'deyim.
Ben yükledim fakat bir değişiklik olmadıBanada geldi bende neden geldiğini bilmiyorum.
O yöntem kalıcı oluyor şuan ben 10nu deneyip 8.1 e dönüp. Gdr2 yi yükleyip insideri kaldırdım telefon güncel hepDostum wp10 dan geri dondum gdr2 yi denemek istiyorum kalıcı olduysa haber verirsen bende uyguladığın yöntemi uygulayacağım
O yöntem kalıcı oluyor şuan ben 10nu deneyip 8.1 e dönüp. Gdr2 yi yükleyip insideri kaldırdım telefon güncel hepkafa rahat
Olur tabiki neden olmasın ben wp10nu beğenmedim 8.1 e döndüm gdr 2 yi buldu indirirken insideri sildim bidaha wp10 güncelleme uyarısı gelmedi.hep güncel telefon Sıfırlayınca hiç gelmez insider olmadığı sürece.Kardeş ben de aynı şuan o yöntemle Ggr2'yi yüklüyorum, indirdim kurarken de Inseder'i kaldırdım bu şekilde gdr2 yüklendikten sonra telefonu tekrar sıfırlamak istiyorum, uygulamalar telefon hafızasını doldurdu o yüzden temiz/sıfır kurulum olsun istiyorum, olur dimi?
Ya arkadaşlar win10'dan 8'1e döndüm de, kafam karıştı Sistem boyutu neden bu kadar çok ?? :S
Pardon sonrada baktım Sistem kısmının boyutu 2.87GB olarak gözüküyor, sizce çok değil mi?
Eyv saolasın deniyorum hemenO yöntem kalıcı oluyor şuan ben 10nu deneyip 8.1 e dönüp. Gdr2 yi yükleyip insideri kaldırdım telefon güncel hepkafa rahat
Sağol kardeşim ilgin/yardımın için..Olur tabiki neden olmasın ben wp10nu beğenmedim 8.1 e döndüm gdr 2 yi buldu indirirken insideri sildim bidaha wp10 güncelleme uyarısı gelmedi.hep güncel telefon Sıfırlayınca hiç gelmez insider olmadığı sürece.
Hımm direkt Sistem kısmına mı baktın ?Az bile bende 3.62
Şarjın gdr2 de az dayandığını söylüyorlar ama bakalım bende gdr2 deyimEyv saolasın deniyorum hemen
Bana öyle gelmedi. Şu anda %55'te şarjım. Son şarjdan sonra geçen süre 23 saat 45 dakika. Kalan süre 20 saat 33 dakika. Gayet normal yani.Şarjın gdr2 de az dayandığını söylüyorlar ama bakalım bende gdr2 deyim
Sağol kardeşim ilgin/yardımın için..
Aynen öyle yaptım, gdr2 yüklendi, şimdi sıfırlayıp 'yeni başlangıç' olarak başlayacağım güzel olacak
Bu arada, tam kurcalayamadım ama ayarlar falan güzel olmuş beğendim
Hımm direkt Sistem kısmına mı baktın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?