StartTheGame
Üye
Aralarında bir fark galdı, o farkınan çok güzel oldu taam mı...
Meselam, ben o sürüm kullanırım, sen bu sürüm kullanırsın, o şu sürüm kullanır...
Herkezin hayatına kimse karışamaz.
8.10.15113 Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünün yeni yapısı. 10. İle başlayanlar ise Windows 10'un Tüketici ön izleme sürümüne ait diye tahmin ediyorum. Burada Update 2 görünmüyorYeni yapılar görünmeye devam ediyor. Eli kulağında gibi.
@bulutsuzgece @papakudioflu
Abilerim acaba bu güncelleme ile dinamik bölümleme olayı giderilir mi ki?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.10.15113 Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünün yeni yapısı. 10. İle başlayanlar ise Windows 10'un Tüketici ön izleme sürümüne ait diye tahmin ediyorum. Burada Update 2 görünmüyor
Doğru benim kanallar karıştı. Olabilir ama bu sürüm numaralarının çok eski olduğu söyleniyor. Yani o köprünün altından çok sular akmış olabilir.Abi, Windows 10 Tp ye ait en son sürüm yayınlanan haricinde 8.15.12459 gibi bir şey değil miydi? Bu 8.10 diye gidiyor, gdr2 olamaz mı acaba?
ali kemal abi acaba diyorum şu wp 10 önizlemesi verildikten sonra preview for developer kullanmayan kullancılara gdr2 verirler mi?Doğru benim kanallar karıştı. Olabilir ama bu sürüm numaralarının çok eski olduğu söyleniyor. Yani o köprünün altından çok sular akmış olabilir.
ali kemal abi acaba diyorum şu wp 10 önizlemesi verildikten sonra preview for developer kullanmayan kullancılara gdr2 verirler mi?
Mart sonu gelebilir diyorlar.
Resmi sayfası da goruntulenmiş.
Mart ayının başındaki MWC 2015'te tanıtımı yapılması planlanan Lumia 1330/1335'in de Windows Phone 8.1 Update 2 ön yüklü olarak tanıtılması bekleniyor.Mart sonu gelebilir diyorlar.
Resmi sayfası da goruntulenmiş.
Yok valla benim için BETA olayı bitmiştir.Yazılımcı olsam eyvallah ama ben BETA kullanmayacağım Üstüne basa basa söylüyorum.@braayn gdr2 nin ön izlemesini alacakmısın
Başka sitelerde PFD'nin bittiği filan yazılmış yok öyle bir şey
Evet Bluetooth ve cihaz ismi de artık ayarlarda değiştirilebilir durumda640 üzerinde yeni yazılım mevcut ancak bunun bahsi dahi geçmedi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?