Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
yazık yazık o kadar kullanıcıyı adam yerine koymuyorlar ya yazık. Çok merake diyorum mobil piyasada dünyada kaçıncıyız. Eminim büyük bir pazarızdır çünkü herkes deli gibi telefon alıyor telefon yeniliyor bu ülkede neden böyle bir ülkeye ilgi göstermezler anlamıyorum. Özgür abi twitterdan microsoft türkiyeye azıcık atar mı yapsak bu mobil sektöre gerekli ilgiyi göstermedikleri için? Valla Bi şeyler yapalımda şu kortanayı versinler. Valla oyunçeviri ekibini bilmem bilirmisiniz çeviriyi onlara bile yaptırtırız gerekirse :D
ıçtım şimdi ağızlarına.
cortanayı bize yapmasınlarda bi bak.
bu kadar aşağılandığımız yeter.
Hocam yani dediğim gibi sonuçta ben bu telefona 1250 tl verdim sizler 1500 tl gibi rakamlar verdiniz kimleri 2200 verdi diğerleri de 900 700 600 verdi zamanında. Neden elin adamına veriliyorda bize verilmiyor. Biz neciyiz burda.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ms Türkiye'yi zaten sallamıyor 8 senelik xbox'ı yeni getirdiler. Wp7ye tr dil çıkarmadılar. Wp8 e bu kadar destek vermeleri bile şaşırtıcı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
yazık yazık o kadar kullanıcıyı adam yerine koymuyorlar ya yazık. Çok merake diyorum mobil piyasada dünyada kaçıncıyız. Eminim büyük bir pazarızdır çünkü herkes deli gibi telefon alıyor telefon yeniliyor bu ülkede neden böyle bir ülkeye ilgi göstermezler anlamıyorum. Özgür abi twitterdan microsoft türkiyeye azıcık atar mı yapsak bu mobil sektöre gerekli ilgiyi göstermedikleri için? Valla Bi şeyler yapalımda şu kortanayı versinler. Valla oyunçeviri ekibini bilmem bilirmisiniz çeviriyi onlara bile yaptırtırız gerekirse :D
Hocam yani dediğim gibi sonuçta ben bu telefona 1250 tl verdim sizler 1500 tl gibi rakamlar verdiniz kimleri 2200 verdi diğerleri de 900 700 600 verdi zamanında. Neden elin adamına veriliyorda bize verilmiyor. Biz neciyiz burda.
katılıyorum

sekajmer

sekajmer

Üye
Tamam pes ya 4 GB ram istiyor anladık :D 3GB kurtarmaz mı dedim yok dedi. bekleyim görelim bari WP 8.1 i

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bazen anlam veremiyorum sizin bu kabullenmelerinize yahu arkadaş o zaman şu mobil veri hızlı ayarını da dert etmeseydiniz böyle oylama başlatmasaydınız yetmiyormuydu size diğer özelliklerde bir mobil veri mi eksik geldi. Hatta bir suru özellik geliyor Bi bunu gözünüze eksik geldi. Yahu bırakın bu halleri biran önce vazgeçin. Kortananın gelmese de olur diyorsunuz ya buna akış erdiremiyorum o zaman bir almandan bir fransızdan bir amerikalıdan eziksiniz ki olmasa da olur diyorsunuz. Bu telefonlara bir ay çalıştığınız paranızı veriyorsunuz kiminiz 2 maaşını veriyo çoluğunuzın çocuğunuzun rıskından kısıp bir sürü para verip alıyorsunuz bu telefonları yahu talep edin neden almana veriyorlarsa size vermiyorlar sanki ülkeye özel bir özellik olsa neyse ama genel bir özellik. Eğer diyorsanız ben bir almandan daha duşuğum bana vermeseler de olur ona artık diyecek bir şeyim yok ama siz onlardan daha çok para verip alıyorsunuz bu ürünleri. 8.1 e de gerek yok ya arıyo mesaj atıyor yeter bize foto da çekiyor daha ne olsun.....
Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.

dakamon

dakamon

Üye
Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.
Valla işi önce ms nin sosyal platformlarında karalama kampanyası başaltabiliriz bu konuda hesap sorarız siz neden ilgilenmiyorsunuz bu işle diye neden önem vermiyorsunuz falan deriz. Sonuçta bunlar Türk kullanıcıların yararına da işler yapmalı sonuçta boşuna MS Türkiye demiyorlar. Hakkını versinler. GErekli tüm platformlardan kim ne istiyorsa yazarız. Belki adam olurlar.

sekajmer

sekajmer

Üye
Pm'den teamviewer bilgilerini verirsen yardımcı olayım.
teşekkür ederim, ram 3gb olduğundan olmuyor galiba. Senin ram kaç gb?
Valla işi önce ms nin sosyal platformlarında karalama kampanyası başaltabiliriz bu konuda hesap sorarız siz neden ilgilenmiyorsunuz bu işle diye neden önem vermiyorsunuz falan deriz. Sonuçta bunlar Türk kullanıcıların yararına da işler yapmalı sonuçta boşuna MS Türkiye demiyorlar. Hakkını versinler. GErekli tüm platformlardan kim ne istiyorsa yazarız. Belki adam olurlar.
ayıptır ya bir dil seçeneği için bile bunu yapıyorlar gerçekten ayıp

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bi sony olamadılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eee nerden başlıyoruz?Hadi başlıyalım hakkımızı aramaya güncelleme gelmeden...

dakamon

dakamon

Üye
Uservoice ye özgür abi ngilizce bi konu açsın şimdiden oylamayı başlatalım güncelleme çıkana kadar yükselir. Güncellemeye kadar koymazlarsa güncellemeden sonra sı için baya bastırırız sonradan getirtmelerini sağlarız. Şimdi ne desek adamlar sızıntıya göre bize laf söylemeyin diyecek belki gelir belki gelmez der. Biz şimdiden bi oylama başalatalım hazırda dursun

ademoz05

ademoz05

Üye
Tom Warren gece gece bir bomba daha patlattı :)

Türkçesinde "Eğer Windows Phone 8.1 'outlook.com' ile SMS senkronizasyonu sağlasaydı ilginç olurdu. Böylece web üzerinden sms atabilirsiniz." yazmış.

Ben bunu Nokia Suit ile program üzerinden yapıyordum eskiden çok da güzel oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Tom Warren gece gece bir bomba daha patlattı :)

Türkçesinde "Eğer Windows Phone 8.1 'outlook.com' ile SMS senkronizasyonu sağlasaydı ilginç olurdu. Böylece web üzerinden sms atabilirsiniz." yazmış.

Ben bunu Nokia Suit ile program üzerinden yapıyordum eskiden çok da güzel oluyordu.

Hadi bakalım :) bu adam böyle milleti heyecanlandırmayı seviyor :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şu bildirim,ışığı vardı noldu o iş

Bay H

Bay H

Üye
Microsoft un DailyMotion ı almasının muhtemel olduğu belirtiliyor

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
güzel hareket olur

Google'ın youtube hamlesi gibi, Microsoft da dailymotion'a el atıyor.
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Bay H

Bay H

Üye
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım :hmmm
Bu olayın bir sebebi de büyük olasılık ile Cortana olacaktır çünkü DailyMotion video sistemine de alt yapıya dahil ederse Google ın Youtube video servisini kısıtlamasına karşın varsayılan video uygulaması yapabilir :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu olayın bir sebebi de büyük olasılık ile Cortana olacaktır çünkü DailyMotion video sistemine de alt yapıya dahil ederse Google ın Youtube video servisini kısıtlamasına karşın varsayılan video uygulaması yapabilir :)

iş artık kusursuz yazılımlar yapmakla olmuyor. Komple ekosistem kurmanız ve kişilerin o ekosistemde her türlü ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor.

Microsoft da mobilitenin bu derecede ilerlediği bir donemde bunun farkında. Bu yüzden de hem platformlarını birbirlerine entegre ediyor hem de bu gibi satın almalarla da eksiklerini kapatıyor. Bence olumlu etkileri olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
iş artık kusursuz yazılımlar yapmakla olmuyor. Komple ekosistem kurmanız ve kişilerin o ekosistemde her türlü ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor.

Microsoft da mobilitenin bu derecede ilerlediği bir donemde bunun farkında. Bu yüzden de hem platformlarını birbirlerine entegre ediyor hem de bu gibi satın almalarla da eksiklerini kapatıyor. Bence olumlu etkileri olacaktır.

kesinlikle dailymotion da kotu bir site değil youtubeden sonra en popüler 2. video sitesidir belki

Üst Alt