Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
En meşhurları zaten youtube, dailymotion ve vimeo yanlış bilmiyorsam :hmmm
Ancak Türkiye'de en çok rağbet gören youtube tabii ki.

Microsoft'un Dailymotion'ı alması ve hotmail/outlook hesaplarıyla senkronize etmesiyle oraya üyelik ve video yükleme de oldukça kolaylaşacağından, Türkiye'deki dailymotion'a olan yönelim de artacaktır. @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
braayn

braayn

Üye
taklitler orjinallerini hep aratmıştır ve aratacaktırda :) dailymotion vs youtube .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uservoice ye özgür abi ngilizce bi konu açsın şimdiden oylamayı başlatalım güncelleme çıkana kadar yükselir. Güncellemeye kadar koymazlarsa güncellemeden sonra sı için baya bastırırız sonradan getirtmelerini sağlarız. Şimdi ne desek adamlar sızıntıya göre bize laf söylemeyin diyecek belki gelir belki gelmez der. Biz şimdiden bi oylama başalatalım hazırda dursun

Tamam bu Cortana konusuyla ilgili olarak akşam eve geçince bir uservoice konusu açayım :oke:

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas ve Bay H
dakamon

dakamon

Üye
Eyvallah çok iyi olur. Bu kortanayı ben çok önemsiyorum. Bi yerde arkadaşlarınazı hava atmak için de süper bir olay. Eğer gelirse Türkçe olarak böyle sesli bir asistan yalnızca sizde olacak arkadaşlar bunu unutmayın. Siri İngilizce e androidde de böyle bir şey yok. Sadece bu özellik sizde varmış gibi olacak ortamlarda. Ayrıca çok büyük kolaylık olacak bence. Bazen ellerim yağlı oluyor mesaj atmak istiyorum ellerinizi kullanmadan mesaj yazıp göndereceksiniz daha ne olsun :) istediğinizi arayacaksınız bir kelimeyi cümleyi aratabileceksiniz dokunmadan. Hatta olursa size film önerisi bile yapabilir. :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, zaakaan ve SamilGoktas
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
cortana değilde 8.1 daha önemli

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01

meneleos

Üye
teşekkür ederim, ram 3gb olduğundan olmuyor galiba. Senin ram kaç gb?
ayıptır ya bir dil seçeneği için bile bunu yapıyorlar gerçekten ayıp
Bende ram fazla ama ekran kartı ve diğer sunuculara gittiğinden 3.2-3.5 arasında kalıyor. Yani ram pek fark etmemesi gerekir, yüklenirken hata vermediyse açılır.

sekajmer

sekajmer

Üye
Bende ram fazla ama ekran kartı ve diğer sunuculara gittiğinden 3.2-3.5 arasında kalıyor. Yani ram pek fark etmemesi gerekir, yüklenirken hata vermediyse açılır.
verdi. wp emulatör sisteminizde çalışamaz dedibelki sanal ram yaparak açabiliriz ama bilmiyorum

sek07

Üye
BİLDİRİM ışığı isteyruk

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
dakamon

dakamon

Üye
8.1 gözünüzü doyursun :D daha başka bir şey demiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: narnia16
erhanercan

erhanercan

Üye
in a relationship with Cortana :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
narnia16

narnia16

Üye
yok canım kortana da neymiş 8.1 de bize iki uç efekt Li menü versinler cırtana hiç önemli değil önemli olan bildirim ışığı :D:D:D
Tabi canım bu zamana kadar cortana mı vardı :bleh:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Barnahh izi okuyucumuz yok demeyin diye Microsoft onu da wp8 1'e eklemiş.

Kimlik gerekli (Credential required) başlığının altında "şifreyi girerek ya da kayıtlı parmağı okutarak kilidi açma" diye bir açıklama varmış.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sahte_suhte

Üst Alt