Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Cortana için de konu açın

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ve görünüşe bakılırsa Cortana'dan beklenen acı haber geldi. @papakudioflu @Sensation @Mr.H
Demiyorum ki Cortana Türkçe gelsin fakat adamlar bölgesel olarak kısıtlayacaklar özelliği daha doğrusu en önemli özellikleri. Her zamanki gibi bekleyen konumundayız yine ,bilgi için :tşk: :).
Bu arada daha önce ortaya çıkan yıl sonunda kırktan fazla dil desteği gelebileceği inşallah gerçek çıkar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
braayn

braayn

Üye
Eğer 40 ülke arasında caanım TÜRKİYEM yoksa boş verin cortanayı ...

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
Tom amcanın belirttiğine göre arka plan özelliği skinnery de olduğu gibi olabilir(miş)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cortana'yıda çok beklemiyorum 8.1 daha önemli

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bazen anlam veremiyorum sizin bu kabullenmelerinize yahu arkadaş o zaman şu mobil veri hızlı ayarını da dert etmeseydiniz böyle oylama başlatmasaydınız yetmiyormuydu size diğer özelliklerde bir mobil veri mi eksik geldi. Hatta bir suru özellik geliyor Bi bunu gözünüze eksik geldi. Yahu bırakın bu halleri biran önce vazgeçin. Kortananın gelmese de olur diyorsunuz ya buna akış erdiremiyorum o zaman bir almandan bir fransızdan bir amerikalıdan eziksiniz ki olmasa da olur diyorsunuz. Bu telefonlara bir ay çalıştığınız paranızı veriyorsunuz kiminiz 2 maaşını veriyo çoluğunuzın çocuğunuzun rıskından kısıp bir sürü para verip alıyorsunuz bu telefonları yahu talep edin neden almana veriyorlarsa size vermiyorlar sanki ülkeye özel bir özellik olsa neyse ama genel bir özellik. Eğer diyorsanız ben bir almandan daha duşuğum bana vermeseler de olur ona artık diyecek bir şeyim yok ama siz onlardan daha çok para verip alıyorsunuz bu ürünleri. 8.1 e de gerek yok ya arıyo mesaj atıyor yeter bize foto da çekiyor daha ne olsun.....

• Beğen
Tepkiler: PureFood, drangela61, suyunsesi ve 5 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazen anlam veremiyorum sizin bu kabullenmelerinize yahu arkadaş o zaman şu mobil veri hızlı ayarını da dert etmeseydiniz böyle oylama başlatmasaydınız yetmiyormuydu size diğer özelliklerde bir mobil veri mi eksik geldi. Hatta bir suru özellik geliyor Bi bunu gözünüze eksik geldi. Yahu bırakın bu halleri biran önce vazgeçin. Kortananın gelmese de olur diyorsunuz ya buna akış erdiremiyorum o zaman bir almandan bir fransızdan bir amerikalıdan eziksiniz ki olmasa da olur diyorsunuz. Bu telefonlara bir ay çalıştığınız paranızı veriyorsunuz kiminiz 2 maaşını veriyo çoluğunuzın çocuğunuzun rıskından kısıp bir sürü para verip alıyorsunuz bu telefonları yahu talep edin neden almana veriyorlarsa size vermiyorlar sanki ülkeye özel bir özellik olsa neyse ama genel bir özellik. Eğer diyorsanız ben bir almandan daha duşuğum bana vermeseler de olur ona artık diyecek bir şeyim yok ama siz onlardan daha çok para verip alıyorsunuz bu ürünleri. 8.1 e de gerek yok ya arıyo mesaj atıyor yeter bize foto da çekiyor daha ne olsun.....

Bizim Microsoft Türkiye biraz pasif kaldı sanırım bu Türkçe Ses olayında :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve Rainesto
ÖEY

ÖEY

Üye
MS Türkiye pek çok şeyde pasif kalıyor bence...

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
nasıl aktifleştirebiliriz bunları var mı fikri olan?

meneleos

Üye
SDK'yı indiren arkadaşlar farketti mi bilmiyorum ama emülatörün içinde 32GB hafıza kartı var. Hafıza kartıyla ilgili özellikleri test etmemiz için yerleştirilmiş ancak malesef aktif edilemiyor. Sanal windows phone 8.1'de problem var, ide1 girişi görülmüyor yani sadece dahili hafızayı görüyor, dinamik hafıza aktifleşmiyor.
Ek:
Bu arada, pvp server işleriyle ilgili olanlar bilir; bir server kurulduktan sonra dosyalar sürücü dosyası olarak kurtarılabiliyor. Yani server taşıma olayı. Şimdi böyle düşündüğümüzde Wp8.1'i emülatör içinden çıkartmamız mümkün. Tek sorun var, bunu deneyecek -ölme riski olan- bir telefona ihtiyacımız var.
Hafıza kartıyla ilgili bir şey daha fark ettim, dosyaları hafıza kartına attığımızda normal boyutlarından daha düşük olacak. Yani dosyaları sıkıştırarak kayıt ediyor.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
geçen Bi uygulama vardı nsu gibi ölü lumia diriltici diyim yeni yayınlanmıştı sanırım onu bulsam ben denerim Flash yoluyla atılacaksa

sekajmer

sekajmer

Üye
SDK'yı indiren arkadaşlar farketti mi bilmiyorum ama emülatörün içinde 32GB hafıza kartı var. Hafıza kartıyla ilgili özellikleri test etmemiz için yerleştirilmiş ancak malesef aktif edilemiyor. Sanal windows phone 8.1'de problem var, ide1 girişi görülmüyor yani sadece dahili hafızayı görüyor, dinamik hafıza aktifleşmiyor.
Ek:
Bu arada, pvp server işleriyle ilgili olanlar bilir; bir server kurulduktan sonra dosyalar sürücü dosyası olarak kurtarılabiliyor. Yani server taşıma olayı. Şimdi böyle düşündüğümüzde Wp8.1'i emülatör içinden çıkartmamız mümkün. Tek sorun var, bunu deneyecek -ölme riski olan- bir telefona ihtiyacımız var.
Hafıza kartıyla ilgili bir şey daha fark ettim, dosyaları hafıza kartına attığımızda normal boyutlarından daha düşük olacak. Yani dosyaları sıkıştırarak kayıt ediyor.
sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım ya açamadım bir türlü emülatöru

YkPkY

YkPkY

Üye
ıçtım şimdi ağızlarına.
cortanayı bize yapmasınlarda bi bak.
bu kadar aşağılandığımız yeter.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto

Üst Alt