Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
gdr3 te ben çok sorun yaşadım açıkcası. Hatta son hali geldi azıcık bi düzülme olduysa da yinede kasmalar takılmalara beklemeler vardı. Sonra ufak bir güncelleme daha verdiler sonra düzeldi. adam oldu. Demem o ki kesinlikle stabilizasyon sorunları oalacaktır. Çünkü ms bunları telefon firmalarına neden gönderiyor güncellemeleri çünkü önce onlar bir test etsinler varsa sıkıntılar onları düzeltip en son halini yayınlasınlar diye. O yüzden en son halinden hem eksik olacak bazı özellikler hemde stabillikte sorun olacaktır.
bende olmaz demedim zaten olur ama beni etkilemiyor 620ye belki 2015te falan verirler o özellikleri almak için kararlı sürüm çıksın diye beklemek saçmalık olur zaten daha ne kadar kullanırım 620yi en azından sistem adam olduğunda biraz daha hevesimi alayım

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Az önce 1600 barajını geçtik.
Oy kullanmayan arkadaşlar varsa, kullanarak talebe destek olabilirler.

sekajmer

sekajmer

Üye
visual studio'yu yükledim nasıl açılıyor bu meret ya :)

meneleos

Üye
visual studio'yu yükledim nasıl açılıyor bu meret ya :)
Visual studioyu açıp, yeni proje üzerinden çalıştırabilirsin emülatörü. Diğer türlü hata veriyor, nedenini çözemedim. Hyper V üzerinden de açabilirsin ama telefondan değil sanal makineden açıyor.

bsavr

bsavr

Üye
Ne için oylama yapıyorsunuz ?

braayn

braayn

Üye
1707 . Oyu verdim

emz

emz

Üye
Hocam ya biz neyapalım daha black güncellemesini bile alamadık :dry:
hocam onu bende çözemedim. Çok büyük bir saçmalık yaptılar. Bu konuyu burada da dile getirerek bir topluluk kurun ve ben e bunun arkasından gidin. Hakkınızı arayın. Bekle bekle olmaz. Sizin suçunuz ne? Nokia bir çözüm bulmalı. Öyle boş bir model de değil sizinkiler.

• Beğen
Tepkiler: skynet
PureFood

PureFood

Üye
Aktaracak sızıntı kalmadı galiba:)

emz

emz

Üye
Elinize sağlık arkadaşlar 1710 olmuşuz.

Üstat ben daha yeni okudum. İki gündür girmiyordum. Şimdi 3 vote ekledim. Yarına 6 arkadaşın telden evde de 4-5 tane giderim oy. Yani bir 30 vote eklenecek sayın;)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet
@bulutsuzgece beyler bizde önerimi açsak napsak?

sekajmer

sekajmer

Üye
Visual studioyu açıp, yeni proje üzerinden çalıştırabilirsin emülatörü. Diğer türlü hata veriyor, nedenini çözemedim. Hyper V üzerinden de açabilirsin ama telefondan değil sanal makineden açıyor.
Teşekkür ederim deneyeyim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ve görünüşe bakılırsa Cortana'dan beklenen acı haber geldi. @papakudioflu @Sensation @Mr.H

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Bay H
serverfun912

serverfun912

Üye
Sabırsızlanıyorum windowsphone sitesine geribildirim yoluyla baskı yapalım mı? Güncellemeyi hızlı getirsinler diye.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Oy verilecek dediler geldik

Üst Alt