Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
Barnahh izi okuyucumuz yok demeyin diye Microsoft onu da wp8 1'e eklemiş.

Kimlik gerekli (Credential required) başlığının altında "şifreyi girerek ya da kayıtlı parmağı okutarak kilidi açma" diye bir açıklama varmış.
her cihaza gelcekmi nasıl olsa hepsi dokunmatik tuşların ???

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1 e gelen özellikler olması gereken özellikler ve işletim sisteminin ilerlemesi açısından güzel gelişmeler fakat uygulama ve oyun açısından gelişmesi için sanırım 1-2 sene daha gerekli ..

dakamon

dakamon

Üye
Barnah izi okuyucusu da neymiş ne gerek var şifre giriyoruz işte ya ms şaşırmış ya bize 8.1 versinler önemli olan o. :D:D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve SamilGoktas
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya arkadaşlar bir haber bir sızıntı ortaya çıkıyor hemen şuna gelecek mi 920 ye gelecek mi 820 gelecek mi sorularınızı soruyorsunuz.İnsanlar nerden bilsinler.Eğer hangi telefonlara ne geleceğini bilselerdi zaten o bilgiyi paylaşırken söylerlerdi..Hem bu windows phone blue güncellemesinden herkezin beklediği şey AYNI DEĞİL.Kimisi cortana olmazsa olmaz diyor kimisi beni pek ilgilendirmez diyor.O zaman birbirine laf çarpıtmayı hakkın yok.Herkez senin istediğini isteyecek diye bir dünya yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gençler önce bir derin nefes alın ve sakinleşin:polis:

Hangi özellik hangi telefona gelecek SDK'dan anlaşılmıyor. O yüzden herhangi bir bilgi elimize geçtiğinde sadece Windows Phone 8.1 içeriği olarak paylaşıyoruz.

Bunun dışında bazı özellikler donanım gereksinimlidir. Bu yüzden de mevcut cihazlardan bazılarına veya hiç birine gelmeyebilir. Parmak izi okuyucu da bunlardan birisi.

blackcemre

Üye
Ya arkadaşlar bir haber bir sızıntı ortaya çıkıyor hemen şuna gelecek mi 920 ye gelecek mi 820 gelecek mi sorularınızı soruyorsunuz.İnsanlar nerden bilsinler.Eğer hangi telefonlara ne geleceğini bilselerdi zaten o bilgiyi paylaşırken söylerlerdi..Hem bu windows phone blue güncellemesinden herkezin beklediği şey AYNI DEĞİL.Kimisi cortana olmazsa olmaz diyor kimisi beni pek ilgilendirmez diyor.O zaman birbirine laf çarpıtmayı hakkın yok.Herkez senin istediğini isteyecek diye bir dünya yok.
Maalesef.Dostum...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Mağaza uygulamalarını otomatik güncelleme. Dilerseniz sadece wifi olduğunda da guncelleyebiliyor. Ayrıca istediğiniz zaman mağaza güncellemelerini kontrol de ediyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, PureFood, pirenuri ve 5 diğerleri
luckysleven

luckysleven

Üye
tuşların titreşimi kapandı ya 8.1 gelmese de olur :aha:

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekşın sentır:)

bu ekran görüntüleri SDK'dan değil:ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri, alasulumurat ve 7 diğerleri
csH

csH

Üye

Mağaza uygulamalarını otomatik güncelleme. Dilerseniz sadece wifi olduğunda da guncelleyebiliyor. Ayrıca istediğiniz zaman mağaza güncellemelerini kontrol de ediyor.
bunu yapsalar iyi olur diye söylemiştim zamanında :D o zaman bizim mağaza güncellemeleri konusu son aylarını yaşıyor :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve csH
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 ile artık çağrı süreleri de görülebilecek :oke:

• Beğen