Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.

"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."

Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.

bing arama nasıl aktif ediliyordu :
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
2-Tarayıcı Dilini İngilizce yapıyoruz.

Umarım bu şekilde aktif edebiliriz. Emin olun aktif bir şekilde kullanıcam ve geri dönüş falan açıksa dönüşlerde yaparım. Ayrıyetten Siri ile kesinlikle karşılaştırma yapıcam.. :))

TurboCall

TurboCall

Üye
Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye

"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."

Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.

1-Bölgeyi ABD yapıyoruz

Yani artık yeter demek istiyorum. Bizi sallamıyormu bu ms? Neden bingin ı evrensel arama uygulamasını biz kullanamıyoruz neden sadece Amerika ya özel. Yani ms nin işletim sisteminde bize zorla Google kullandırttırıyorlar. Google bile search uygulamasını verdi bize ama ms bunu yapamıyor salak bunlar gerçekten. Ohh beee rahatladım :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.

1 gb boş yer varda desene her şeyi temizleyeceğiz :D

TurboCall

TurboCall

Üye
1 gb boş yer varda desene her şeyi temizleyeceğiz :D

Evetde BEN şunu çozemedim htc 8s nasıl yuklucek.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani artık yeter demek istiyorum. Bizi sallamıyormu bu ms? Neden bingin ı evrensel arama uygulamasını biz kullanamıyoruz neden sadece Amerika ya özel. Yani ms nin işletim sisteminde bize zorla Google kullandırttırıyorlar. Google bile search uygulamasını verdi bize ama ms bunu yapamıyor salak bunlar gerçekten. Ohh beee rahatladım :)

Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe:)

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe:)

Ama artık gerek kalmadı türkçe kalırsa cortana deaktif olur ingilizcede aktif ::))

dakamon

dakamon

Üye

ohooo yine onu bunu silmek zorunda kalcaz :/

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
csH

csH

Üye

1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
bing i sadece tarayıcı dilini değiştirerek aktif edebiliyoruz bölgeyi Amerika yapmaya gerek yoktu?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
L920 13 gb boş. Kafam rahat :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia asha lara güncellemeler dağıtılmaya başladı

Çırak ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
Nokia asha lara güncellemeler dağıtılmaya başladı

Çırak ile gönderildi

Ne guncellemesi bunu nokia vermiyor microsoft veriyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Biliyorum,bilgilendirdim sadece

Çırak ile gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Ne guncellemesi bunu nokia vermiyor microsoft veriyor.

nokiasımı kaldı sanki :) ama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde :) Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem :P:D

• Beğen
Tepkiler: emz ve BomberMAn_01
alasulumurat

alasulumurat

Üye
bu arada wpcent.. Windows 8.1 Update ile ilgili bir yazı yayınladı az önce bug lardan falan bahsediyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
nokiasımı kaldı sanki :) ama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde :) Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem :P:D

Hahahah ::))

Rainesto

Rainesto

Üye
920 de 20 gb boşyer var en rahat benim ^^

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

Üst Alt