Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
nokiasımı kaldı sanki :) ama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde :) Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem :P:D

Tost Makinası ile gönderildi.
evet boş durmasınlar,işsiz kalmasınlar diye verilmiş :)

evarietyw

evarietyw

Üye
Evet 8s ler nasıl yükleyecek sıfırlandığı zaman bile 1 gb yer oluyor

Bay H

Bay H

Üye
Güncellemenin 1.5 gb yer isteyeceği şuan için bir iddiadan öte değil,daha güncelleme yayınlanmadan böyle bir şey söylemek sallamaktan öteye gidemez. Ayrıca güncelleme büyük olasılık ile telefonda 3gb veya biraz daha fazla bir yer kaplayacak fakat belirttiğim gibi bir olasılık.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
TurboCall

TurboCall

Üye
Güncellemenin 1.5 gb yer isteyeceği şuan için bir iddiadan öte değil,daha güncelleme yayınlanmadan böyle bir şey söylemek sallamaktan öteye gidemez. Ayrıca güncelleme büyük olasılık ile telefonda 3gb veya biraz daha fazla bir yer kaplayacak fakat belirttiğim gibi bir olasılık.

Betanın 500mb olması bekleniyor zaten full sürümün değil.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
3 gb mı ? zaten şu anda en az 2 kullanıyor, bununla beraber 5 olur telefonda bize 3 kalır, bide samsung a diyorduk 5 gb sistem dosyaları var diye

TurboCall

TurboCall

Üye
3 gb mı ? zaten şu anda en az 2 kullanıyor, bununla beraber 5 olur telefonda bize 3 kalır, bide samsung a diyorduk 5 gb sistem dosyaları var diye
4.9 Gb serbest Hafıza Varken 2.9 gb kalır 1gb diğer klasörü desek 1.9 gb kaldı hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: emz
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İsterse 10 gb olsun yine de yüklüycem . O kadar beklediğimize değsin yeter ki .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence yanlış düşünüyorsunuz max şuanki sistemlere beraber 3gb olur yani 1.2gb gibi bir ek gelicek sadece

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
abi gelsinde başka bişi istemiyorum vallahi

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
Heimdalll

Heimdalll

Üye
kaldı 5 en kötü 6 olmadı 21 gün :D

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Beta sürümü olsa olsa 900 MB dir. Final sürümü betadan pek farklı olmayacağından en fazla 1 GB olacağı kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dejavuex

Dejavuex

Üye
ben bu hafta sonuna kadar gelmiş olacağını düşünüyorum :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben sanmıyorum pazartesi diyorlar ama bence salıyı bulur, oda inşallah

Üst Alt