aynen devam ediyor nisanın ilk kısmı-parçası muhabbeti.14 e çekildiği kesinleşmedi dimi hala devam ediyor nisanın ilk parçası muhabbeti?
Tost Makinası ile gönderildi.
bir an önce gelse de kurtulsak şu eziyetten. yarından itibaren telefon güncellemeleri kısmını aşındıracağım bakalım.14 e çekildiği kesinleşmedi dimi hala devam ediyor nisanın ilk parçası muhabbeti?
15 nisana kadar düzenli olarak kontrol ederim ben. Gelmezse umudu kestim ay sonuna kadar. 
her işte bir hayır vardır şimdi de 13 nisanda olur o heyecan altı üstü 4 gün büyütmemek lazım gelecek özellikler için değer10'u 14'e çekmeselerdi şimdi ne heyecan olurdu be
Ankesörlü telefondan gönderildi.

14 Nisan'da gelme ihtimali çok yüksek arkadaşlar.
Microsoft'a yakın pek çok kaynak tarafından bu tarih verildi.
Kendinizi pazartesiye hazırlayın.
efsaneEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arkadaşı tanıdınız mı![]()

benimde vizeler geldi tadını çıkaramayacam herhalde ya da vizelere çalışmayıp güncellemenin tadını çıkaracamKeşke haftasonu gelse rahat rahat uğraşsak telefonlarla hafta içinin temposu içerisinde pek bir şey anlayamıcaz güncellemeden.

benimde vizeler geldi tadını çıkaramayacam herhalde ya da vizelere çalışmayıp güncellemenin tadını çıkaracam![]()

Hele bi gelsinde hocam saati mi önemliMicrosoft inşallah dünya genelinde ABD yerine Londra saatini baz alarak dağıtır. Yoksa cins bir saatte gelir bize

gelir gelmez yüklemek istemez mi herkes?Hele bi gelsinde hocam saati mi önemli![]()
Aslında uyanınca bir bakmışsın güncelleme gelmiş ooooo ikisi de gayet güzel senaryo 
Uyanınca baktığımda güncelleme gelmiş olursa o kadar heyecanı kaldıramam tekrar uyurum bengelir gelmez yüklemek istemez mi herkes?Aslında uyanınca bir bakmışsın güncelleme gelmiş ooooo ikisi de gayet güzel senaryo
![]()

Uyanınca baktığımda güncelleme gelmiş olursa o kadar heyecanı kaldıramam tekrar uyurum ben![]()