Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
14 e çekildiği kesinleşmedi dimi hala devam ediyor nisanın ilk parçası muhabbeti?

Tost Makinası ile gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
14 e çekildiği kesinleşmedi dimi hala devam ediyor nisanın ilk parçası muhabbeti?

aynen devam ediyor nisanın ilk kısmı-parçası muhabbeti. :ehe bir an önce gelse de kurtulsak şu eziyetten. yarından itibaren telefon güncellemeleri kısmını aşındıracağım bakalım.

capkino06

Üye

Devam ediyor bildiğim kadarıyla. Yarın akşam saat 21.00 ile 22.00 arası güncelleme kontrollerine başlamak lazım. :) 15 nisana kadar düzenli olarak kontrol ederim ben. Gelmezse umudu kestim ay sonuna kadar. :|

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csH

csH

Üye
10'u 14'e çekmeselerdi şimdi ne heyecan olurdu be :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.
her işte bir hayır vardır şimdi de 13 nisanda olur o heyecan altı üstü 4 gün büyütmemek lazım gelecek özellikler için değer :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
14 Nisan'da gelme ihtimali çok yüksek arkadaşlar.
Microsoft'a yakın pek çok kaynak tarafından bu tarih verildi.
Kendinizi pazartesiye hazırlayın.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Rainesto, PureFood ve 6 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
14 Nisan'da gelme ihtimali çok yüksek arkadaşlar.
Microsoft'a yakın pek çok kaynak tarafından bu tarih verildi.
Kendinizi pazartesiye hazırlayın.

Keşke haftasonu gelse rahat rahat uğraşsak telefonlarla hafta içinin temposu içerisinde pek bir şey anlayamıcaz güncellemeden.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve drangela61
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Dünya pazartesi kurulmuştur
Demekki bunlarda pazartesi verelim dediler:D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve PureFood
habbuj

habbuj

Üye
Keşke haftasonu gelse rahat rahat uğraşsak telefonlarla hafta içinin temposu içerisinde pek bir şey anlayamıcaz güncellemeden.

benimde vizeler geldi tadını çıkaramayacam herhalde ya da vizelere çalışmayıp güncellemenin tadını çıkaracam :D

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
Akhtoher

Akhtoher

Üye
17 günlük yıllık izinim pazartesi bitiyor. Güncelleme de ilk iş günümde veriliyor şansızlığın bu kadarı :(

zaakaan

zaakaan

Üye
Pazartesi gelirse benim vizeler bitmiş oluyor :eller:

dakamon

dakamon

Üye
benimde vizeler geldi tadını çıkaramayacam herhalde ya da vizelere çalışmayıp güncellemenin tadını çıkaracam :D

benim 21 inde başlıyor bari en geç pazartesi gelse de bir iki günü 8.1 e ayırayım sarkarsa eğer sınavlar da bana sarkacak :)

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Zaman daraldıkça burada gerilim yoğunluğunun arttığı acayip hissediliyor.:stres: Bu konuya bakmadan önce şöyle bi derin derin nefes alıyorum. :kop2:

• Beğen
Tepkiler: emz, habbuj, skynet ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
yanlış hatırlamıyor isem benim 820e cuma günü black gelmişti kardeşimin 520siinede verildiğinde p.tesi günüydü doğru hatırlıyor isem ...

ErenMSC

Üye
14'ünden önce vermezler : ?

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Microsoft inşallah dünya genelinde ABD yerine Londra saatini baz alarak dağıtır. Yoksa cins bir saatte gelir bize

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tacettinn
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
gelir gelmez yüklemek istemez mi herkes? :) Aslında uyanınca bir bakmışsın güncelleme gelmiş ooooo ikisi de gayet güzel senaryo :)
Uyanınca baktığımda güncelleme gelmiş olursa o kadar heyecanı kaldıramam tekrar uyurum ben :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, emz, drangela61 ve 2 diğerleri

Üst Alt