Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Hafıza falan kalmadı :ehe

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
zaten şuanda benim diğer 3gb bu olayı çözsünler de isterse 4 gb olsun asıl önemli olan güncelleme sonrası bu stabil liğin böyle kalabilmesi büyük ihtimalle güncellemenin geç gelmesi bu yüzden galiba demekki ciddi sorunlar var

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
sinan430

sinan430

Üye
zaten şuanda benim diğer 3gb bu olayı çözsünler de isterse 4 gb olsun asıl önemli olan güncelleme sonrası bu stabil liğin böyle kalabilmesi büyük ihtimalle güncellemenin geç gelmesi bu yüzden galiba demekki ciddi sorunlar var

benim diğer 5 gb :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

capkino06

Üye

Ben ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum videolarda aynı akıcılık devam ediyor ha bug felan çıktıysa onları çözüyorlardır. Windows güncellemesinin tam dağıtılmasını da bekliyor olabilirler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows Phone 8.1 İle Gelicek Olan Uygulamalar
Black Berry Messenger (BBM)
VLC Player
Tinder
Photoshop Express

• Beğen
Tepkiler: habbuj, emz ve ogzhnoTr
Tacettinn

Tacettinn

Üye
İyi yapacaz derken stabiliteyi bozmazlar umarım. ( S3 e Android 4.3 verdikleri gibi )

orian

orian

Üye
Sorun oldugunu ben de dusunmuyorum. Zira 630, 635 ve 930'lar hazirdir diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz ve PureFood
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gene muhabbete dönmüş konu :) ben de epey sayfa ilerleyince kesin geldi dedim. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artık arka plana tam siyah renk de atanabiliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ON9, Akhtoher, byibo ve 5 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artık arka plana tam siyah renk de atanabiliyor.
Al işte arkaya renk resim koymayı yapcaklarına ama neden yaptıkları belli resime göre diye.
ön izleme nasıl yüklenecek peki
Orası muammalı kardeşim ama muhtemelen belki pc den bir yazılımla yapılabilir 500mb olması beklenen beta kesin değil ama ondan azı değil fazlası olur.

orian

orian

Üye
Tom Amca'nın Twitter'da, Haziran ayında gelecek Windows Phone 8.1 ile Sony'nin de Windows Phone 8.1 ile çalışan bir telefon üreteceği şeklinde bir yazı paylaştığı belirtiliyor. Daha önce paylaşıldıysa affola..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Tom Amca'nın Twitter'da, Haziran ayında gelecek Windows Phone 8.1 ile Sony'nin de Windows Phone 8.1 ile çalışan bir telefon üreteceği şeklinde bir yazı paylaştığı belirtiliyor. Daha önce paylaşıldıysa affola..
ana sayfada haberi bile konu yapılmış8.1 ile artık ana menünün yedeği alınarak düzenlendiği gibi tekrar yüklenmesi sağlanmış tıp kı yüklü uygulamaların yeniden yüklenmesi gibi

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya afedersiniz biliyorum kaç kere paylaşıldıda bulamadım bu bilgisayarda wp 8.1 çalıştırmak için neleri indirmem gerekiyor hepsini atabilir misiniz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Valla bu sayfayı yer imi yaptım direkt buraya giriyorum ana sayfa filan hiç ilgilenmiyorum. 8.1 beni ne hale getirmiş sen düşün :)
evet haklısın zaten bu konudan başkasıda pek kullanılmıyor

ErenMSC

Üye
Şunun şurasında Pazartesiye ne kaldıki canım :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Fotoğraf ayrıntılarıda görebiliyormuz 8.1 de

Üst Alt