capkino06
Üye
Washington saatine göre yayınlıyorlar genelde merkez orada olduğu için.Microsoft inşallah dünya genelinde ABD yerine Londra saatini baz alarak dağıtır. Yoksa cins bir saatte gelir bize
Washington saatine göre yayınlıyorlar genelde merkez orada olduğu için.Microsoft inşallah dünya genelinde ABD yerine Londra saatini baz alarak dağıtır. Yoksa cins bir saatte gelir bize
14 Nisan kesin tarihdirNisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

Nisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

O da güzelNisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.
benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artıkbenim 21 inde başlıyor bari en geç pazartesi gelse de bir iki günü 8.1 e ayırayım sarkarsa eğer sınavlar da bana sarkacak
Tost Makinası ile gönderildi.
böyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan 
O halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ?benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artıkböyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan
![]()

ben rektörlükle konuşayım da vizeleri 1 ay ileri atsınlarO halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ?![]()
güncelleme 1 ay ileri atılırsa kalp falan birşey kalmaz 
Rektörlüğün tepkisini merak ediyorumben rektörlükle konuşayım da vizeleri 1 ay ileri atsınlargüncelleme 1 ay ileri atılırsa kalp falan birşey kalmaz
![]()

sırf sohbet olmasın diye cevap yazmadım zaten Ali kemal abi verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerizRektörlüğün tepkisini bilmem ama sohbet devam ederse adminlerimizden tepkisini birazdan göreceksiniz![]()

Türk sitenin birisinde gördüm onlarda 14 nisan diye belirtmiş
Hesap makinesi ile gönderildi

bütün Türk siteleri bizi takip ediyor
Tost Makinası ile gönderildi.

Buradan sormam doğru mu emin değilim ama Müzikler'de albüm oluşturamıyorum. Yani tüm müzikler her türlü bir arada oluyor. Bazılarını ayırıp sadece onları dinlemek istiyorum ama olmuyor. Bende o an için dinlemek istediklerim dışında kalanları siliyorum. Albüm oluşturma var da ben mi bulamadım ya da yok mu? Eğer yok ise 8.1 ile gelir mi? Müzikler ve Videolar ayrılacak denmişti ama bu konuya rastlamadım pek.
Bilgisayarda liste yapmak istediğiniz şarkıları seçip sağ tıklarsanız parça listesi oluştur seçeneği var, telefondan yapılamıyor fakat pc'den oldukça basit.