Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Microsoft inşallah dünya genelinde ABD yerine Londra saatini baz alarak dağıtır. Yoksa cins bir saatte gelir bize
Washington saatine göre yayınlıyorlar genelde merkez orada olduğu için.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bütün derdimiz bitti şimdi saati mi kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: ON9, Rainesto ve Serhan
kesasd

kesasd

Üye
Nisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Nisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

Keşke gün de verselerdi bekle bekle şiştik başımıza ağrılar giriyor :D

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz ve skynet
habbuj

habbuj

Üye
benim 21 inde başlıyor bari en geç pazartesi gelse de bir iki günü 8.1 e ayırayım sarkarsa eğer sınavlar da bana sarkacak :)

Tost Makinası ile gönderildi.
benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artık :D böyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan :D

• Beğen
Tepkiler: dakamon
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
En sonunda bugün uyuyup 15ine kadar uyanmamayı düşünüyorum beklemekten bıktım valla çekilmiyo bu çile :D

• Beğen
Tepkiler: emz
Tacettinn

Tacettinn

Üye
benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artık :D böyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan :D
O halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ? :)

• Beğen
Tepkiler: emz, YasirTaHazal ve habbuj
habbuj

habbuj

Üye
O halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ? :)
ben rektörlükle konuşayım da vizeleri 1 ay ileri atsınlar :D güncelleme 1 ay ileri atılırsa kalp falan birşey kalmaz :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve habbuj
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rektörlüğün tepkisini bilmem ama sohbet devam ederse adminlerimizden tepkisini birazdan göreceksiniz :sopa:

• Beğen
Tepkiler: kursat99, flutewoddy, pirenuri ve 15 diğerleri
habbuj

habbuj

Üye
Rektörlüğün tepkisini bilmem ama sohbet devam ederse adminlerimizden tepkisini birazdan göreceksiniz :sopa:
sırf sohbet olmasın diye cevap yazmadım zaten Ali kemal abi verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Türk sitenin birisinde gördüm onlarda 14 nisan diye belirtmiş

Hesap makinesi ile gönderildi

zaakaan

zaakaan

Üye
Buradan sormam doğru mu emin değilim ama Müzikler'de albüm oluşturamıyorum. Yani tüm müzikler her türlü bir arada oluyor. Bazılarını ayırıp sadece onları dinlemek istiyorum ama olmuyor. Bende o an için dinlemek istediklerim dışında kalanları siliyorum. Albüm oluşturma var da ben mi bulamadım ya da yok mu? Eğer yok ise 8.1 ile gelir mi? Müzikler ve Videolar ayrılacak denmişti ama bu konuya rastlamadım pek.

enessrsy

enessrsy

Üye
Buradan sormam doğru mu emin değilim ama Müzikler'de albüm oluşturamıyorum. Yani tüm müzikler her türlü bir arada oluyor. Bazılarını ayırıp sadece onları dinlemek istiyorum ama olmuyor. Bende o an için dinlemek istediklerim dışında kalanları siliyorum. Albüm oluşturma var da ben mi bulamadım ya da yok mu? Eğer yok ise 8.1 ile gelir mi? Müzikler ve Videolar ayrılacak denmişti ama bu konuya rastlamadım pek.

Bilgisayarda liste yapmak istediğiniz şarkıları seçip sağ tıklarsanız parça listesi oluştur seçeneği var, telefondan yapılamıyor fakat pc'den oldukça basit.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Bilgisayarda liste yapmak istediğiniz şarkıları seçip sağ tıklarsanız parça listesi oluştur seçeneği var, telefondan yapılamıyor fakat pc'den oldukça basit.

Teşekkür ederim, bir deneyeyim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.

"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."

Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.

bing arama nasıl aktif ediliyordu :
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
2-Tarayıcı Dilini İngilizce yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rainesto, KenanK ve 1 kişi daha

Üst Alt