Tamam işte bölge ve tarayıcı dilini değiştiriyoruz telefon diliyle ilgili bir değişiklik olmuyor.Hayır ülke bölge olması gerekli....
Evet dil diyen olmadıki ama kardeşim .Tamam işte bölge ve tarayıcı dilini değiştiriyoruz telefon diliyle ilgili bir değişiklik olmuyor.
.Bi yerde buna da şükür valla ıvıra zıvıra sevinir olduk wp ileHeryere baktım hep kişisel olarak koymamışlar yani telif hakkı vb bir şey yok ios da varsa androidde de var bir windows phone 8.1 de yok onuda artık bildirim çubuğunu indirerek de çözeriz de keşke olsaydı.
Ama talebimizde ısrarcı olalım buradan devam edelim 
Bu arkadaş telefon dili demiş onun için söylemiştim ben zatenUmarım Cortana yı telefonun dilini değiştirmeden aktif edebiliriz. Tek istediğim bu.

Arka planda çalışan uygulamalar 20 ile sınırlı olacak. Battery Saver uygulaması ile arka planda çalıp çalışmaması ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarruf modunda dahi herhangi bir uygulamanın arka planda çalışması sağlanabiliyor.
facebook twitter ve whatsapp kullananlara süper olurArka planda çalışan uygulamalar 20 ile sınırlı olacak. Battery Saver uygulaması ile arka planda çalıp çalışmaması ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarruf modunda dahi herhangi bir uygulamanın arka planda çalışması sağlanabiliyor.

Acaba pil yüzdesi anlık yenilenmesini wp nin arka plan çalışma prensibinde uygulayamadılar mı? Hani belki koymuşlardır ama batarya süresine çok mu olumsuz yönde etki etti. Bir sebebi vardır. Belki de telif hakkından dolayı da koymamışlardır. Belki Ali Kemal abi bir şey söyler bununla ilgili.
Yok hemen gelsin.Bu akşam gelsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

baydılar artık biran önce gelmesi lazımBu akşam gelsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

arkadaşlar geçen gün de aynı konu konuşuldu. cortanayı aktif hale getirebilmek için;
1- bölge ayarı ABD olmalı,
2- Telefon arayüz dili ve kullanıcı klavye dili İngilizce olmalı (yada desteklediği başka bir dil. tabi başka dil destekliyorsa)
bu ikisi olmazsa cortana deaktif oluyor.
Haber için teşekkür ancak ayarlardan turkiyeye döndüğümüzde kullanılmıyorsa ne anlamı varkı sadece denemiş oluruz
bende şunu merak ediyorum telefon dili Türkçe bölge ayar abd yapsak kullanılır olması lazım
Telefon diliyle alakası yok. Yani bu işlemi yaparak değişen tek şey bölgenin ve tarayıcı dili.