Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
İngilizce olarak kullanabilsek güzel olurdu. Gelsin bakalım önce belki çalışıyordur. :)

dakamon

dakamon

Üye
Heryere baktım hep kişisel olarak koymamışlar yani telif hakkı vb bir şey yok ios da varsa androidde de var bir windows phone 8.1 de yok onuda artık bildirim çubuğunu indirerek de çözeriz de keşke olsaydı.
Bi yerde buna da şükür valla ıvıra zıvıra sevinir olduk wp ile :) Ama talebimizde ısrarcı olalım buradan devam edelim :)

Arkadaşlar unutmuyoruz dimi?

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907
KenanK

KenanK

Üye
yalnız geçen bir arkadaş SDK da sadece onların yeterli olmadığını söyledi. telefon dilininde ingilizce yapılarak aktif olduğundan bahsetti. onun için dedim.

zbahadir

Üye
Sadece okum bile birini düşünün ama yazamıyor bu mantıklı mı sizce? :)
Telefonun tüm yönetimini yapacağına göre gelen mesajları okuyabilmeli ve verilen komutları uygulayabilmeli. Görünüm dili dışında sistemin dil yapısına uygun ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. Bunu öğrenmemize fazla zaman kalmadı :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar geçen gün de aynı konu konuşuldu. cortanayı aktif hale getirebilmek için;
1- bölge ayarı ABD olmalı,
2- Telefon arayüz dili ve kullanıcı klavye dili İngilizce olmalı (yada desteklediği başka bir dil. tabi başka dil destekliyorsa)
bu ikisi olmazsa cortana deaktif oluyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
o kadar akıllıysa ben ona Türkçe öğretirim :D

Bay H

Bay H

Üye
Arka planda çalışan uygulamalar 20 ile sınırlı olacak. Battery Saver uygulaması ile arka planda çalıp çalışmaması ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarruf modunda dahi herhangi bir uygulamanın arka planda çalışması sağlanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, suyunsesi, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Arka planda çalışan uygulamalar 20 ile sınırlı olacak. Battery Saver uygulaması ile arka planda çalıp çalışmaması ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarruf modunda dahi herhangi bir uygulamanın arka planda çalışması sağlanabiliyor.

bu iyi olmuş benim tek istediğim şu 820 bin pil performansının artması. Umarım çok iyi bir optimizasyon yaparlar.

Tost Makinası ile gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bu akşam gelsin :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, alasulumurat ve 2 diğerleri
ON9

ON9

Üye

facebook twitter ve whatsapp kullananlara süper olur :)

capkino06

Üye
Acaba pil yüzdesi anlık yenilenmesini wp nin arka plan çalışma prensibinde uygulayamadılar mı? Hani belki koymuşlardır ama batarya süresine çok mu olumsuz yönde etki etti. Bir sebebi vardır. Belki de telif hakkından dolayı da koymamışlardır. Belki Ali Kemal abi bir şey söyler bununla ilgili.

Otomatik gizleniyor nasıl olsa ee artık aşağı çekince bildirim merkezi açıldığına göre nasıl olsa bildirim merkezi açılacak diye düşünmüşlerdir herhâlde.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
arkadaşlar geçen gün de aynı konu konuşuldu. cortanayı aktif hale getirebilmek için;
1- bölge ayarı ABD olmalı,
2- Telefon arayüz dili ve kullanıcı klavye dili İngilizce olmalı (yada desteklediği başka bir dil. tabi başka dil destekliyorsa)
bu ikisi olmazsa cortana deaktif oluyor.

Haber için teşekkür ancak ayarlardan turkiyeye döndüğümüzde kullanılmıyorsa ne anlamı varkı sadece denemiş oluruz

bende şunu merak ediyorum telefon dili Türkçe bölge ayar abd yapsak kullanılır olması lazım

Telefon diliyle alakası yok. Yani bu işlemi yaparak değişen tek şey bölgenin ve tarayıcı dili.

ErenMSC

Üye
Daha 5 akşam bekleriz :ehe

skynet

Üye
10'u 14'e çekmeselerdi şimdi ne heyecan olurdu be :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.

zbahadir

Üye
Beklemeye değecek bir şey gelsin bekleriz. İnşallah dağ fare doğurmaz. Yapılan gelişmeler daha çok uygulama alanında olacağı için gelen mevcut özellikler tatmin etmeyebilir. Bu özellikleri kullanabilmek için uygulamaların da güncellenmesi ve daha yeni özellikleri içeren yeni uygulamaların çıkması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: mroy

Üst Alt