Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Telefonumu ancak güncelleyebilmiş olaraktan bir soru soracağım.Ekstra bilgilerde hala Black yazıyor bir gariplik yok değil mi ?Yani cyan muhabbetleri yüzünden soruyorum ?

Telefonumu ancak güncelleyebilmiş olaraktan bir soru soracağım.Ekstra bilgilerde hala Black yazıyor bir gariplik yok değil mi ?Yani cyan muhabbetleri yüzünden soruyorum ?
Bir daha güncelleme kontrolü yapabilir misin. (Cihaz neydi sizin?)

serinaga

Üye
uzun zamandır wp bölümünü takip ediyorum l920 almayı düşündüğümden. ne diyim allah size sabır versin zor

Bakma öyle sızlanıp durduğumuza, aslında biraz heyecanlı ve de keyifli oluyor ...

Geçmişten Gönderildi ...

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
bugün salı beyler bugün de güncelleme gelebilir

Tepkiler: Esendağlı ve Krnl386

Sensation

Emekli Yönetici
Windows 8.1 yeni güncellemesi bugün geliyor da bakalım Windows Phone'da hareketlilik olacak mı?

Tepkiler: Esendağlı
az daha bekleyin beyler bana akşam gelmişti salı günü. Ama kene kendinizi kaptırmayın bugün kesin gelecek diye hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Gelmeyecek diye beklemek daha iyi

en başı 625 çekerdi hayırdır inşallah

Tepkiler: plenken

KenanK

Üye
Windows 8.1 Ağustos Güncellemesi geldi. Sıra WindowsPhone da..

Güncelleme alan var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bu gün L1020 alarak bende aranıza katılmış oldum.emektar N8 hala elimde ama satmak zorunda kalacam.bi sorun var gibi.ekran görüntülerine bi bakabilirmsniz.ikiside Lumia 1020'ye aittir.bi de daha önceden mağazadan indirmiş olduğum xap dosyaları vardı.onları nasıl yükleyecem

Son düzenleme:
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Preview yüklemişsin kardeş cihaza ya da ikinci el almışsan satan arkadaş Preview yüklü cihaz satmış sana. Previewden kurtulmak istersen cihazını Windows Phone 8e döndür sonra güncellemeleri kontrol et. Düzgün Windows Phone 8.1 güncellemesini al.

İkinci olarak mağazadan indirdiğin xap dosyalarını ancak hafıza kartın varsa yükleyebilirsin. 1020nin hatırladığım kadarıyla hafıza kart slotu yok.