Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Baha nın güzel bir şarkısı var tam microsoft için yazılmış sanki bknz; bitiyorsa bitmeliyse niye zorlarsın biri burdan gitmeliyse bu sen olmazsın. Acısıyla tatlısıyla yaşanan kalsın bir gün gelir hatırlayıp yanar ağlarsın.
The Benefit
Üye
İçimden geldi.
barannn79
Üye
8.1 guncellemesini aldık, cyan çok önemli değil bence. Önemli olan 8.1 ile gelen geliştiricilerin appx uygulamalarını arttırmayı istememiz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
saynesim
Üye
1020 de usb desteği gelmemiş lumia 630 da var bilgisi olan varmı arkadaşlar
hajkhanx33
Üye
Ben 8.0dan beri prewiew olrak kullanıorum şuan en son surum var gdr 1ide aldım sistem ayarlarına geç girior gçenlerde şarj bitene kadar asfalt oynadım bi ara oyundan çıkmama rağmen ses dewam etti dunde video izlerken dondu ekran gitti karıncalı tv gibi oldu aha dedim ekran yandı kapandı açıldı düzeldi neden oluyor bunlar kımse formtlayıp temız kur demesin onnun fuzulı olduğunu düşünüyorum sizdede bu tur olaylar varmı ve şarjım çok iyi 920
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dilmenibrahim
Üye
bu güncelleme işi hayli karıştı ne zaman gelirse o zaman alırız
skynet
Üye
Bu gdr1 yüzünden mi oldu bilmiyorum ama artık telefonu kapat dediğimde Güle güle ekranında neredeyse 1dk. boyunca bekliyor eskiden böyle değildi