Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Daha çok bilinen kaynakların sızıntılarına itibar etmekte fayda var.

Tost Makinası ile gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar bugün yayınlanan uygulamada, yayınlanacak olan kilit ekranı biçimlerini yapmışlar. Fikir vermek açısından Güzel bir uygulama olmuş. Denemek isteyenler için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün yayınlanan uygulamada, yayınlanacak olan kilit ekranı biçimlerini yapmışlar. Fikir vermek açısından Güzel bir uygulama olmuş. Denemek isteyenler için

Önceki sayfada verildi, çok geç kaldın.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

ArMaGeDdOn_87

Üye
1520 8.1 ön izleme sürümü yüklü olan cihazlar için yeni güncelleme yayınlandı,1520 si olan arkadaşlar bi kontrol edebilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
  • Beğen
pissed26

pissed26

Üye
varmı bi güncelleme haberi resmi sürüm falan vs :D

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar ben kilit programını indirdim baktım bunlar nasıl olacak parola koyamayacak mıyız bunlara direk yukarı yapınca kilit açılacak mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme hangi ülkede hangi cihaza verildi onu gösteren bir site var biliyorsunuz oradan takip edin daha verimli olur öbür türlü olmuyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
pissed26

pissed26

Üye
Güncelleme hangi ülkede hangi cihaza verildi onu gösteren bir site var biliyorsunuz oradan takip edin daha verimli olur öbür türlü olmuyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Hangi site o kardeş :)

leeshore

leeshore

Üye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kilit programını indirdim baktım bunlar nasıl olacak parola koyamayacak mıyız bunlara direk yukarı yapınca kilit açılacak mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

O sadece bir geliştiricinin yaptığı temsili bir uygulama.
Asıl kilit ekranı uygulaması henüz yayınlanmadı.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1 hafta içinde yayınlanabilir denildi bakalım ne kadar zamanda bize ulaşacak :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Bir ay içerisinde gelir. Bugün de olabilir yarın da. Ms çok sağlam yapıyormuş. Ondan ya sabır çekiyoruz hep birlikte. Sabrın sonu selamet.. :çay:

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Sırf kilit ekranı için telefonu elimde beklettim ama Oppo'nun gelişiyle sanırım o anı göremiyeceğim.Microsoft'a yeteri kadar süre tanıdığımı düşünüyorum.Cyan veya GDR1 artık umut beslemenin benim açımdan anlamı yok.Adım adım ilerleyecek çıtayı yıllar önce aştı Microsoft.

Üst Alt