Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Kilit ekranınıda unlock ile yuklemek mumkun mu?

Uygulamaaaaa

ozggurr

Üye
Cortana nokia Cyan'da da Bing maps'i kullaniyor demek ki sabirsizlik etmeye gerek kalmadi benim acimdan
Tesekur ederim furkan4real.

Tepkiler: Rock Ve Roll

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlar/Uygulamalar/Haritalar/ Varsayılan sesli navigasyon uygulamasını ayarla/ Here Drive,Yandex,Windows Phone etc.

Tepkiler: zbahadir
İkisi içinde avaible diyor ama pc ye bağla program vardı Nokia nın onunla dene

Uygulamaaaaa

dark_13

Üye
güncelleme yalan oldu

925 ler hala alabiliyormu biz alamıyoruz da

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Peki güncelleyenler için tekrar bi güncelleme daha çıkacak mı hatalı olduğunu belirtmişsiniz ondan sordum

Güncelleme de hata tespit edildiği için yayından geçici olarak kaldırıldı,tekrar dan ne zaman yayınlanacağı da belli değil

Hata neymis peki onu acikladilarmi ? Cunku ben herhangi bir sorun ile karsilasmadim en azindan kontrol edelim bizde

Hata neymis peki onu acikladilarmi ? Cunku ben herhangi bir sorun ile karsilasmadim en azindan kontrol edelim bizde
Bildiğim kadarıyla BitLocker programı yüklü olan kullanıcılarda 8.1 önizleme sürümünden Cyan a yükselttme yaparken cihazları kilitlenmiş,yapılan açıklama bu şekilde ve yapılan açıklamada 8.0 den 8.1+Cyan a yükseltteme yapanlarda herhangi bir sorun rapor edilmemiş

Tepkiler: luckysleven

Ozaman sorun yukleme sirasinda olusuyor yukledikten sonra bir sorun yok yani dogrumudur ?