dün gelen güncellemede bende mavi ekran hatası gelmişti bitlocker ile ilgili sofr reset attım çarklar döndü ve kuruldu şimdi 8.1 kararlı sürüm geldiğinde böyle hata çıkıp hiç kurma şansımız olmadığı için 8.0 mı geçmemiz gerekiyor
dün gelen güncellemede bende mavi ekran hatası gelmişti bitlocker ile ilgili sofr reset attım çarklar döndü ve kuruldu şimdi 8.1 kararlı sürüm geldiğinde böyle hata çıkıp hiç kurma şansımız olmadığı için 8.0 mı geçmemiz gerekiyor
Beyler l925 kullanıcısıyım. Developer kurmamıştım, kararlı sürümü bekliyordum. Bir güncelleme geldi bugün kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı. Tekrardan kontrol ettiğimde bir güncelleme daha buldu ancak şimdi de onu yüklemeye çalıştığımda wifi ağa bağlı olmama rağmen bir ağa bağlanmanız gerekiyor hatası alıyorum. İnternette herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca 6 gb boş alan var.Sorun ne olabilir?
Cvp verildi mi bilmiyorum büyük ihtimalle çözmüşsündür zaten ama yine de söyleyeyim wifi yi aç otomatik indirme kutucuğunu işaretle telefonu kapa aç indirecektir.
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi
İe de atma sorunu var ve hatta daha sık atıyormuş gibi gözlemledim ayrıca video izlerken ki ekran sıçraması kilit düşmesi de duruyor az biraz iyileştirme yapılmış.
abi 520 kullanıyorum şimdiye kadar atma donma kasma falan hiç yaşamadım .sanırım şimdiye kadar gelen 4 guncellemenin bitimiyle hard formatı atmamdan dolayı guncellemenin rahat oturmasındandir.bence bi kaç güne yeni güncelleme ile tüm sorunlar biter
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi
Valla hocam arkadas ie de atma sorunu var demis ama kendi adima konusursam 1 seneye yakin wp kullaniyorum degil 925 de diger kullandigim hic bir wp de ie de atma sorunu yasamadim. Isinma sorununa gelirsek normal kullanimda 3g li yada 3g siz hafif bir isinma var. Oyun oynarken isinma artiyor ama aluminyum kasa olmasina bagliyorum ben cunku normalden daha fazla isiyi disariya iletiyor. Ama 8.1 den once isinma daha fazlaydi onu belirteyim. Surduruluyor yazisi arka planda calisan uygulamalari actigimda cikiyor oda hepsinde degil ve kamera uygulamasinda cikiyor bazende muzik uygulamasinda cikiyor.. Pil yogun kullanimda 1 gun falan gidiyor bu 8.1 den oncede boyleydi simdide ayni..