Harika bak çok sevindim şimdi. Teşekkürler haber için.İnternet Explorer 11'de de ileri ve,geri butonları gelmiyor. Ama belki de daha çok beğeneceğiniz aynı görevi yerine getiren geri için Sayfayı sağa çekme ve ileri için Sayfayı sola çekme,geliyor.
telefonda nedense açılmıyor video oynatıcının sağ alt kısmında ki dailymotion yazısına tıklarsanız video sitede açılıyor izleyebilirsiniz.
neden izleyemiyorum ?
An itibari ile geliştirici konferansı başladı güncelleme konferans sonunda belki gelebilir
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Extra kolon benim bildigim bütün telefonlara ama ?
dosya yöneticisi tam yetki ile gelmesede karttan dahili hafızaya dahili hafızadan sd karta taşıma kopyalama işlemini yapacak şekilde geliyorAma hala kimse dosya yöneticisinden bahsetmiyor ne oldu unutuldu mu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
evet ama Windows Phone ile ayrı bir güzel ve kullanışlı olacak gibiaslında bu heyecanlandığınız bir çok özellik ve daha fazlasını n8 ile yıllar önce yaşamıştık
tek sorun arkadaşlarında bahsettiği gibi dosyaları istediğimiz gibi yönetemiyor olmamız inşallah ona da bir el atılmıştır 
evet ama Windows Phone ile ayrı bir güzel ve kullanışlı olacak gibitek sorun arkadaşlarında bahsettiği gibi dosyaları istediğimiz gibi yönetemiyor olmamız inşallah ona da bir el atılmıştır
![]()
aslında yapacak çok şey var ama nedense yapmak istediğim anda içimdeki sevgi bırakmıyor ama artık o sevgide azalmaya başladı.. Beklenen gün varsa çekilen çile kutsaldır misali hep bekledik ama neyi nezamana kadar beklediğimizi bilmemek düşündürücü....
plan falan kalmadı kardeş heves kursak meselesi oldu resmenkendinizi nisan sonuna odaklayın planlarınızı buna göre yapın

ama haksızlık değilmi bu cortana bizede Türkçe olarak gelsin diye kaç aydır istekte bulunup anketler yaptık sonuç bırak Türkçe kullanmayı kendisini bile vermiyorlarAbd bu haktan bash etmesek![]()
aynı şey forumdaki bir çok arkadaş için geçerli buna emin ol bu sempati içimize işlemiş Bi türlü de çıkmıyor işteNokia dan vazgeçmedim hiçbir zaman aslında bu gelecek güncellemelerin hepsi ve daha fazlası aynı veya daha düşük fiyata tüm android telefonlarda var. gidip wp alarak biz mi yanlış yapıyoruz derdimiz ne bende bilmiyorum ama şu güncellemelerin bile bizi sevindirmesi Nokiaya olan sempatimi gösteriyor bence.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.