Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet Explorer 11'de de ileri ve,geri butonları gelmiyor. Ama belki de daha çok beğeneceğiniz aynı görevi yerine getiren geri için Sayfayı sağa çekme ve ileri için Sayfayı sola çekme,geliyor.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, flutewoddy, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İnternet Explorer 11'de de ileri ve,geri butonları gelmiyor. Ama belki de daha çok beğeneceğiniz aynı görevi yerine getiren geri için Sayfayı sağa çekme ve ileri için Sayfayı sola çekme,geliyor.
Harika bak çok sevindim şimdi. Teşekkürler haber için.
Bol miktarda Negatif yüklü karamsar arkadaşlara bir nebze de olsa pozitif enerji ile mutluluk vermesini dileyelim, onlara da yazık hiç sevinemiyorlar güncellemelerde.

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
İnternet Explorer 11
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu arada konu içinde teşekkür ederim. Preview For Developers uygulamasını yükledim telefona ve çark döndürüyorum şuan :)
Kısmetse ön izlemeye ön hazırlık yapmasını izliyorum şuan. :zong:

m542tf

m542tf

Üye

neden izleyemiyorum ?

Bay H

Bay H

Üye
ademoz05

ademoz05

Üye
Tom Warren twitterda sorulan: "Amerika'da olmasak bile, telefon ayarlarından bölgeyi Amerika yaparsak Cortana çalışır mı" sorusuna evet cevabını verdi.

respection123

Üye
@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
HeroMR

HeroMR

Üye
An itibari ile geliştirici konferansı başladı güncelleme konferans sonunda belki gelebilir :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Konferans zaten dün başlamadı mı?

10'u diyorlar ama bence bir sürpriz ile erkene kayar biraz. Sonuçta 10'u olursa yeni cihaz tanıtmadan yeterince test edilip hataları giderilemez. Bir de geliştiricilerin uygulamalarını 8.1'e uyarlamadan denemeleri lazım. 8.1 SDK'sı verilmeyen geliştiricilerin yeterince deneme ve 8.1'e uyarlama zamanı olmayacak.

aidata74

Üye
Ama hala kimse dosya yöneticisinden bahsetmiyor ne oldu unutuldu mu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: bj_kmurat
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Extra kolon benim bildigim bütün telefonlara ama ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ama hala kimse dosya yöneticisinden bahsetmiyor ne oldu unutuldu mu

dosya yöneticisi tam yetki ile gelmesede karttan dahili hafızaya dahili hafızadan sd karta taşıma kopyalama işlemini yapacak şekilde geliyor

habbuj

habbuj

Üye
aslında bu heyecanlandığınız bir çok özellik ve daha fazlasını n8 ile yıllar önce yaşamıştık
evet ama Windows Phone ile ayrı bir güzel ve kullanışlı olacak gibi :) tek sorun arkadaşlarında bahsettiği gibi dosyaları istediğimiz gibi yönetemiyor olmamız inşallah ona da bir el atılmıştır :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet ama Windows Phone ile ayrı bir güzel ve kullanışlı olacak gibi :) tek sorun arkadaşlarında bahsettiği gibi dosyaları istediğimiz gibi yönetemiyor olmamız inşallah ona da bir el atılmıştır :)

dosya yönetici sil kopyala taşı özellikleri ile kısıtlı olarak geliyor

• Beğen
Tepkiler: habbuj
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Tom warren in dediğine göre 14 nisanda dağıtılacakmış :(

KenanK

KenanK

Üye

bu böyle uzar giderrrr.....14-24-

• Beğen
Tepkiler: emz ve goktas19
habbuj

habbuj

Üye
aslında yapacak çok şey var ama nedense yapmak istediğim anda içimdeki sevgi bırakmıyor ama artık o sevgide azalmaya başladı.. Beklenen gün varsa çekilen çile kutsaldır misali hep bekledik ama neyi nezamana kadar beklediğimizi bilmemek düşündürücü....

Nokia dan vazgeçmedim hiçbir zaman aslında bu gelecek güncellemelerin hepsi ve daha fazlası aynı veya daha düşük fiyata tüm android telefonlarda var. gidip wp alarak biz mi yanlış yapıyoruz derdimiz ne bende bilmiyorum ama şu güncellemelerin bile bizi sevindirmesi Nokiaya olan sempatimi gösteriyor bence.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Abd bu haktan bash etmesek :(
ama haksızlık değilmi bu cortana bizede Türkçe olarak gelsin diye kaç aydır istekte bulunup anketler yaptık sonuç bırak Türkçe kullanmayı kendisini bile vermiyorlar
Nokia dan vazgeçmedim hiçbir zaman aslında bu gelecek güncellemelerin hepsi ve daha fazlası aynı veya daha düşük fiyata tüm android telefonlarda var. gidip wp alarak biz mi yanlış yapıyoruz derdimiz ne bende bilmiyorum ama şu güncellemelerin bile bizi sevindirmesi Nokiaya olan sempatimi gösteriyor bence.

aynı şey forumdaki bir çok arkadaş için geçerli buna emin ol bu sempati içimize işlemiş Bi türlü de çıkmıyor işte

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt