Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar tanıtımdan sonra ön izleme sürümünün yayınlanacağı söylenmiş. Yayınlanacak mı son durum nedir?

blackcemre

Üye
dokunmatik tuşlar gelecek mi eski cihazlara bide video arama gelecek mi 3 kolon desteği gelecek telefonlara belli oldu mu

HeroMR

HeroMR

Üye
Sakın sıfırlamayın bence güncellemeden önce veya sonra. Hem gerek yok hem de kurulu oyunların save yani datalarını geri getirmenin bir yolu yok. (Xbox bağlantılı değilse veya kendi sunucusunun clouduna veri kaydetmiyorsa)

Umarım bu gece gelir. Gelirse yükleme sırasında sabırsızlıktan ölmem umarım :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Preview bu ay yayınlanacak dediler yayında. Maalesef tam tarih vermediler.

emz

emz

Üye
Millet her şey bir yana bu mağazadaki güncellemelerle ilgili bir açıklama yok mu? O kadar cortana yapıp da gidip mağazada gelen güncellemeleri otomatik olarak bulup gösterme koymuyorlarsa ayıp yani.

Telgrafla gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
Millet her şey bir yana bu mağazadaki güncellemelerle ilgili bir açıklama yok mu? O kadar cortana yapıp da gidip mağazada gelen güncellemeleri otomatik olarak bulup gösterme koymuyorlarsa ayıp yani.

Telgrafla gönderildi.

Etkinlikte bahsedilmedi ama güncelleme denetleme ve otomatik güncelleme gibi pek çok seçenek gelecek bu güncellemeyle :oke:

MaxiCep Windows Phone Beta uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ON9
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Microsoft yapıyor abi ya seviyorum adamları :) haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
:D telefon gelmiş ya ona şükret :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sapasağlam geldi ama geleli çok oldu zaten ama tamda sağlam diyemeyiz .... lar kapağın altını çatlatmış .:D.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben güncelleme kontrol ettiğimde telefonunuz güncel diyor prewiev bende de yüklü

Rainesto

Rainesto

Üye
TurboCall

TurboCall

Üye
Telefonunuz Güncel Son Denetleme 2 Saniye Önce Tablette Deniyorum Android Oda Maalesef Ayarlar Durdu DİYOR.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

respection123

Üye
Developer Prewiew başladımı ?

Üst Alt