Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
gelişitirici hesabını oluşturdum şimdi bir güncelleme geldi büyük denemez kısa sürdü indirmesi ve yüklemeye başladım ne bu şimdi neyin güncellemesi? kafam bi dünya oldu güncellemeyle :9şarjım da 60 küsürdü umarım yeter

Arkadaşlar aranızda YENİ GELİŞTİRİCİ HESABI ALANLAR OKUYUN.
Bakın eğer yeni aldıysanız sizin sürümünüz kesinlikle 150 ile biten eski sürümdür(Black). Onun ardından geliştiricilere bir güncelleme verildi. Onun sonu ise 155 ile bitiyor. Yani sizler şaşırmayın sakın. O yükledikleriniz yaklaşık 2-3 aylık eski güncelleme. Toplam boyutu da 15-20 mb bir şey. Çok da önemli değil tabi ki 8.1 in yanında. O sadece hızlandırma yani hata düzeltme sürümü. Açıklamak gerekirse özeti budur :)

Telgrafla gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Arkadaşlar aranızda YENİ GELİŞTİRİCİ HESABI ALANLAR OKUYUN.
Bakın eğer yeni aldıysanız sizin sürümünüz kesinlikle 150 ile biten eski sürümdür(Black). Onun ardından geliştiricilere bir güncelleme verildi. Onun sonu ise 155 ile bitiyor. Yani sizler şaşırmayın sakın. O yükledikleriniz yaklaşık 2-3 aylık eski güncelleme. Toplam boyutu da 15-20 mb bir şey. Çok da önemli değil tabi ki 8.1 in yanında. O sadece hızlandırma yani hata düzeltme sürümü. Açıklamak gerekirse özeti budur :)

Telgrafla gönderildi.
8.1 i beklemiyordum bende aslında ama merak ettim bu neyin güncllemesi diye, bende geliştitricilere verilen ekstra hata düzeltmeleri veya ufak tefek ek özellik diye tahmin ettim, demek bizim blackmiş meğerse, neyse iniyor yüklesin bari :)

KenanK

KenanK

Üye
kimsenin gözüne çarpmadı sanırım. ana ekranda yukarıda duran boşluk sonunda birilerinin gözüne çarpmış kapatılmış. :)

• Beğen
Tepkiler: emz
giray38

giray38

Üye
Uzun zamandır forum takip etmıyorum soylendıyse kusuruma bakmayın da peki nokia bu 8.1 in ustune bı guncelleme yayınlayacak mı hanı gdr2 ye amber gdr3 e black yayınladı ya o tarz kendı ıyılestırmelerını ıceren bı guncelleme haberı var mı

Rainesto

Rainesto

Üye
Uzun zamandır forum takip etmıyorum soylendıyse kusuruma bakmayın da peki nokia bu 8.1 in ustune bı guncelleme yayınlayacak mı hanı gdr2 ye amber gdr3 e black yayınladı ya o tarz kendı ıyılestırmelerını ıceren bı guncelleme haberı var mı

evet forumda papakudioflu konusunu açmıştı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Lumia Cyan gelicek.

magrur

magrur

Üye
Saat 06:17 güncelleme yükleniyor....çarklar döndü... yeniden başladı......verileriniz taşınıyor...uff bidaha bu kadar veri yüklemeyeceğim :D

Son düzenleme:
remzi33

remzi33

Üye
Saat 06:17 güncelleme yükleniyor....çarklar döndü... yeniden başladı......verileriniz taşınıyor...uff bidaha bu kadar veri yüklemeyeceğim :D

Bende güncellemeyi bulmuyor?

Son düzenleme:
emz

emz

Üye

Kimi kekliyorsunuz hocam? Biz artık yemiyoruz o numarayı :D Gelmez daha. Adamlar Amerika da bile gece 9-10 de vermezler :)

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve Rainesto
HeroMR

HeroMR

Üye
Action Centera mobil veri gelmezse benim için bir anlamı yok. Hiçbir işime yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hiç mi Bi işe yaramaz hocam ;)

Kedidir kedi.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar wp 8.1 tanıtıldı ama benim aklımca bi kaç soru işareti kaldı. Tüm uygulamaların listelendiği sayfada ben bir değişiklik göremedim. Bir de ayrıca yeni kutucuk boyutu gelecek diye bir söylenti de vardı galiba bu da yok. Bu iki yenilik galiba 8.1 içerisinde yer almayacak.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar wp 8.1 tanıtıldı ama benim aklımca bi kaç soru işareti kaldı. Tüm uygulamaların listelendiği sayfada ben bir değişiklik göremedim. Bir de ayrıca yeni kutucuk boyutu gelecek diye bir söylenti de vardı galiba bu da yok. Bu iki yenilik galiba 8.1 içerisinde yer almayacak.
hayır,8.1 ile gelecek.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ana ekran arka plan resmi koyunca live tileler şeffaf oluyor ama hepsi değil, sanırım sadece sistem uygulamaları şeffaflaşıyor diğer sonradan yüklenen uygulamalar yine kendi renklerinde ve şeffaf değil arka plan resmini bloke ediyor acaba bütün live tile leri şeffaf yapabilirmiyiz bir bilgi varmı o konuda? @bulutsuzgece

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ana ekran arka plan resmi koyunca live tileler şeffaf oluyor ama hepsi değil, sanırım sadece sistem uygulamaları şeffaflaşıyor diğer sonradan yüklenen uygulamalar yine kendi renklerinde ve şeffaf değil arka plan resmini bloke ediyor acaba bütün live tile leri şeffaf yapabilirmiyiz bir bilgi varmı o konuda? @bulutsuzgece
tamamen uygulamanın kodlanmasına bağlı diye biliyorum. mesela tema rengin ne olursa olsun Facebook uygulaması hep koyu mavi! ama FBMessenger öyle değil, tema rengine uyumlu. yani bi background=transpatan yapacaklar o kadar, ki bence 8.1 güncellemesi ile bir çok uygulama yapımcısı bu şekilde uygulamalarını güncelleyeceklerdir diye tahmin ediyorum. bakarsınız kodlamalarda IF şartı da olabilir, sabit renkse backgrodun sabit bi renk, resim varsa transparan gibi ;)

TurboCall

TurboCall

Üye
tamamen uygulamanın kodlanmasına bağlı diye biliyorum. mesela tema rengin ne olursa olsun Facebook uygulaması hep koyu mavi! ama FBMessenger öyle değil, tema rengine uyumlu. yani bi background=transpatan yapacaklar o kadar, ki bence 8.1 güncellemesi ile bir çok uygulama yapımcısı bu şekilde uygulamalarını güncelleyeceklerdir diye tahmin ediyorum. bakarsınız kodlamalarda IF şartı da olabilir, sabit renkse backgrodun sabit bi renk, resim varsa transparan gibi ;)

Mağazadaki uygulamalara 8.1 seçenepi eklenmesi ile uygulamalar otomatik olarak guncellenir yani isterse facebook uygulamasında o standart renk kalsın ama resim ekleyince resim gozukcek.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Üst Alt