Pil tasarufunuz açık olmasınbende de bi güncelleme gozykuyor fakat indiriliyor diyor %0 hep ilerlemiyor hiç

1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).
4- Akabinde 3 hafta içinde Cyan almamış cihaz kalmayacak deniliyor.
Son 2 gün içinde kopan geçici fırtınanın özeti.![]()
. Vallahi sende yazmasan bakardım anca
Gerçekten de aradığım özet buydu 
Pil tasarrufunu kapatın. Mümkünse wifii ile indiriniz. Mobil internet ile iki güncellemeyi bende yükleyemedim.bende de bi güncelleme gozykuyor fakat indiriliyor diyor %0 hep ilerlemiyor hiç
Telefonunuz güncel. Son denetleme 11 dakika önce.
İki günde üç güncelleme yükledim hızımı alamadım yine kontrol edeyim dedim belki yanlışlıkla Denim falan da gelir diye ama yokmuş![]()

Ali abi iyi alıştık he, artık GDR2 gelsin he Ekim de kapıda zatenİçime kurt düştü, ben de hızımı alamadım, bakınıp duruyorum![]()

Ali abi iyi alıştık he, artık GDR2 gelsin he Ekim de kapıda zaten![]()

çok güzel söyledin ilk olarak pdf siz cyan kuranlara ekstra bir güncelleme geldi, daha sonra pdf ye bir güncelleme ve akabinde cyan, daha sonra tekrar pdf ye bir güncelleme geldiği söylendi ancak, başta cyana ekstra gelen güncelleme bize geldimi o ne oldu bize gelen cyanda oda içindemi acaba1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).
4- Akabinde 3 hafta içinde Cyan almamış cihaz kalmayacak deniliyor.
Son 2 gün içinde kopan geçici fırtınanın özeti.![]()
İçime kurt düştü, ben de hızımı alamadım, bakınıp duruyorum![]()

çok güzel söyledin ilk olarak pdf siz cyan kuranlara ekstra bir güncelleme geldi, daha sonra pdf ye bir güncelleme ve akabinde cyan, daha sonra tekrar pdf ye bir güncelleme geldiği söylendi ancak, başta cyana ekstra gelen güncelleme bize geldimi o ne oldu bize gelen cyanda oda içindemi acaba

Aynı yerdeyiz yorma kafanı elbet bizde kazanacağız920 de güncelleyi alan kısım arasında yokum ben hala güncel diyor black kullanıyorum![]()