Charome da test ettim 477 puan verdiDiğer platformlarda puanlar ne civarda acaba?![]()
Diğer platformlarda puanlar ne civarda acaba?![]()
Diğer platformlarda:Diğer platformlarda puanlar ne civarda acaba?![]()
Yağ gibi akıyor valla.Diğer platformlarda puanlar ne civarda acaba?![]()
Harika ya,teşekkürler.Yağ gibi akıyor valla.
Aldığı puan yüksek ama yağ gibi akma konusuna katılmıyorum. Öncelikle internet sayfalarında önemli olan Script yükleme sürecidir ve ie11 Lumia 930, Chrome Z1'den çok daha hızlı. Ayrıca Chrome'un çökme sorunu hala daha çözülemediYağ gibi akıyor valla.

İnce detayları sen daha iyi bilirsin fakat bende daha bir kez bile çökmedi abiAldığı puan yüksek ama yağ gibi akma konusuna katılmıyorum. Öncelikle internet sayfalarında önemli olan Script yükleme sürecidir ve ie11 Lumia 930, Chrome Z1'den çok daha hızlı. Ayrıca Chrome'un çökme sorunu hala daha çözülemedi![]()

Arkadaşlar telefonu sıfırlayıp sıfırdan mı kurmak mantıklı yoksa mevcut sürümü güncellemek mi mantıklı ?birde benim bu htc güncellemeleri hemen buldu yükledi, fakat lumia 1320 güncelleme arıyor bekliyorum bakalım, önce güncelleme bulamadı preview developers aktif ettim şimdi kontrol ediliyor hala ne kadar sürer bilmiyorum
programları yeniden kurmak zor geliyor bide oyun saveleri varSıfırdan kurmak en iyisi![]()