Sensation
Emekli Yönetici
İS sürümü 8.10.14176.243 olmalı en son. Sizinki eski sürümde şu an zaten.Dün ilk güncellemeyi yükledim bu oldu. Şimdi bir daha bakayım. Resim atarım birazdan.
İS sürümü 8.10.14176.243 olmalı en son. Sizinki eski sürümde şu an zaten.Dün ilk güncellemeyi yükledim bu oldu. Şimdi bir daha bakayım. Resim atarım birazdan.
İS sürümü 8.10.14176.243 olmalı en son. Sizinki eski sürümde şu an zaten.
Siz son sürümdesiniz şu an. Tek eksiğiniz Cyan ki o da yakında gelecek.Hocam benim de is sürümü bu ama cyan yok :S
Benim 920 tam da bu is sürümü var ama Cyan yokİS sürümü 8.10.14176.243 olmalı en son. Sizinki eski sürümde şu an zaten.

Biliyorsunuz Türkiye'de 2 varyasyon 920 var. Bu yüzden birine gelmiş ama diğerine henüz gelmemiş. Tek sıkıntı buBenim 920 tam da bu is sürümü var ama Cyan yok![]()

Siz son sürümdesiniz şu an. Tek eksiğiniz Cyan ki o da yakında gelecek.
Bu sabah ki güncelleme sonrası son durumNe zaman geldi güncelleme?
Sıkıntı yok her şeyiniz sonBu sabah ki güncelleme sonrası son durum

Günün ızdırap sorusu : Ben zaten Cyan + gdr1 dim. Bana neden iki güncelleme geldi. Halen düşünüyorum.Sıkıntı yok her şeyiniz son![]()

Microsoft bu aralar bonkör. Bizi düşünüyor. Bayadır güncelleme vermedim şimdi bol bol gönderiyorum diyor ki sonra yine isyan etmesinlerGünün ızdırap sorusu : Ben zaten Cyan + gdr1 dim. Bana neden iki güncelleme geldi. Halen düşünüyorum.![]()

Ekimde GDR 2 gelecek diye söylenti vardı. Denim'e daha var en azından Türkiye içinŞunun şurasında Ekim'e ne kaldı ki, Lumia Denim geliyor![]()

Açıklanmıştı. İlk 930 ve 1520 alacakBakalım bu seferde yine ilk 925'emi verecekler

İlk alanı bilmem ama en son alacak cihazı biliyorum.Bakalım bu seferde yine ilk 925'emi verecekler

Developer Preview cihazların tamamına üç hafta içinde Cyan güncellemesi yayınlanacak.