Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
Hâlâ gelen giden yok arkadaşın da dediği gibi iki gün önce gelen bir güncelleme var o kadar..
Cyan için de telefonu sıfırlayamam..

...decode...

...decode...

Üye
Operatör kaynaklı alınan 920'lere gelmemiş olmalı Cyan güncellemesi, ülke varyantlı olanlara dağıtılmış ilk olarak. Operatörlerle iletişim kurulması gerekiyor bu konu hakkında.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Günün ızdırap sorusu : Ben zaten Cyan + gdr1 dim. Bana neden iki güncelleme geldi. Halen düşünüyorum. :kop2::kop2:
Microsoft bu aralar bonkör. Bizi düşünüyor. Bayadır güncelleme vermedim şimdi bol bol gönderiyorum diyor ki sonra yine isyan etmesinler :ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Aybin.Kilic
...decode...

...decode...

Üye
Şunun şurasında Ekim'e ne kaldı ki, Lumia Denim geliyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Bakalım bu seferde yine ilk 925'emi verecekler

zbahadir

Üye
Cyan sürüm kontrolu güncelleme kontroluyla yapılamayabilir onun kontrolu NSU ile yapılması daha doğru olur.

Mesela şöyle bir güncelleme geldi ve zorunlu ıolduğu söyleniyor.

Bu güncellem sonrasında Cyan sürüm kontrolu yapabilirsiniz.
Ürün Yazılımı Düzeltme numarası cyan sürümüdür ve son sürüm numarası 3051.50009.1424.0002. Sürüm numarası telefondaki numarayla aynıysa yüklemeye gerek yoktur.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
wp 9 a kadar güncellemeler wp9 a hazırlık biteliğinde olabilir. Belki de çoğu özelliği wp 9 a saklayabilirler. Update 2 de gelmeyebilir fazla özellik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Developer Preview cihazların tamamına üç hafta içinde Cyan güncellemesi yayınlanacak.

Üst Alt