Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
Ben pfdyi açıp gdr1 yüklemek için güncellemeleri denetliyoum ama 80072ee7 hatası veriyor .Telefonu kaç kere sıfırladım ama hala aynı. Neden kaynaklanıyordur bu sorun acaba ?

YkPkY

YkPkY

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar ben bu son güncellemeyi almadım. 2-3 güncelleme deniliyor. Benim sürüm 8.10.12400.899
Kaç güncellemem var yüklenmesi gereken ? telefon htc rio 8s
Preview for Developers uygulamasını aktif edip güncelleme kontrolü yapın bulması lazım.

versino2

versino2

Üye
Ben hiç Bi zaman pdf ile yuklemedim şuan Cyan yuklu.Bana ne zaman gelecek bu guncellemeler denetliyorum hep güncel çıkıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bir daha beta kurmaycağım. Orijinal cyana donuyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben pfdyi açıp gdr1 yüklemek için güncellemeleri denetliyoum ama 80072ee7 hatası veriyor .Telefonu kaç kere sıfırladım ama hala aynı. Neden kaynaklanıyordur bu sorun acaba ?
Bölgeyi Amerika yapın pil tasarrufunu kapatın ve pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapın isterseniz.
Bir daha beta kurmaycağım. Orijinal cyana donuyorum
Gdr2 ve wp9 betası gelince şeytan devreye girer:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: csll, suyunsesi ve skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bölgeyi Amerika yapın pil tasarrufunu kapatın ve pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapın isterseniz.
Gdr2 ve wp9 betası gelince şeytan devreye girer:ehe :ehe
hocam yok ya telefon kasıla kasıla bir hal oldu

PureFood

PureFood

Üye
Telefonun sesi çok kısık olan var mı ? Acaba 8.1 ile ilgili mi ? Sıfırlasam düzelir mi acaba ? Ses 30 ama hep 15 resmen..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Müsait olan GDR1 Preview yüklü birisi bir html5test.com'dan bir skor verebilir mi?

dakamon

dakamon

Üye
368

bountykiller

bountykiller

Üye
wefi ile 368 avea 3g ile 372 çıktı . Lumia 1320

beats

beats

Üye
İki defa denemenizde fayda var, bazen ilk denemede düşük sonuç verebiliyor.

Üst Alt