Evet bataryada iyileştirmeler var, dün neredeyse elimden hiç düşmedi telefon ve akşamı rahat çıkardı ...
Preview for Developers uygulamasını aktif edip güncelleme kontrolü yapın bulması lazım.Merhaba arkadaşlar ben bu son güncellemeyi almadım. 2-3 güncelleme deniliyor. Benim sürüm 8.10.12400.899
Kaç güncellemem var yüklenmesi gereken ? telefon htc rio 8s
Ben hiç Bi zaman pdf ile yuklemedim şuan Cyan yuklu.Bana ne zaman gelecek bu guncellemeler denetliyorum hep güncel çıkıyor
Pil tasarufunuz açık olmasın![]()
ilginiz için çok tşk ederim pil tasarufu kapalı deniyordum da bolgeyi Amerika yapınca düzeldi yükledim cyan ıPil tasarrufunu kapatın. Mümkünse wifii ile indiriniz. Mobil internet ile iki güncellemeyi bende yükleyemedim.

Bölgeyi Amerika yapın pil tasarrufunu kapatın ve pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapın isterseniz.Ben pfdyi açıp gdr1 yüklemek için güncellemeleri denetliyoum ama 80072ee7 hatası veriyor .Telefonu kaç kere sıfırladım ama hala aynı. Neden kaynaklanıyordur bu sorun acaba ?
Gdr2 ve wp9 betası gelince şeytan devreye girerBir daha beta kurmaycağım. Orijinal cyana donuyorum

Bölgeyi Amerika yapın pil tasarrufunu kapatın ve pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapın isterseniz.
Gdr2 ve wp9 betası gelince şeytan devreye girer![]()
![]()
hocam yok ya telefon kasıla kasıla bir hal olduBölgeyi Amerika yapın pil tasarrufunu kapatın ve pfd aktif edip güncelleme kontrolü yapın isterseniz.
Gdr2 ve wp9 betası gelince şeytan devreye girer![]()
![]()
Temiz kurulumu her zaman tavsiye ediyorum. Wifi varsa bas sıfırlamaya.hocam yok ya telefon kasıla kasıla bir hal oldu
direk cyan romu kurdumTemiz kurulumu her zaman tavsiye ediyorum. Wifi varsa bas sıfırlamaya.

Aynen biz ilk cyan kurucularıyızdirek cyan romu kurdum![]()

372 ön izleme yüklü, Lumia Cyan yüklü değil.Müsait olan GDR1 Preview yüklü birisi bir html5test.com'dan bir skor verebilir mi?
Müsait olan GDR1 Preview yüklü birisi bir html5test.com'dan bir skor verebilir mi?