drangela61
Üye
benim 920 de yine yok
Aynen hocam bende de yok dün bir güncelleme aldım o kadar cyan myan yok...
benim 920 de yine yok
Aynen hocam bende de yok dün bir güncelleme aldım o kadar cyan myan yok...
Turkcell gelen giden yok iki gün önce ki tek güncellemeyi aldımRomlara göre değişiklik gösterebilir,operatör cihazımı
ne yazık ki bana gelmemiş920 kullananlar bir kontrol etsin telefonu bakalım bir güncelleme geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu anda indiriyor
bölgeyi abd yapsana bir benimki abd bölge ondanmı yoksa acabane yazık ki bana gelmemiş

24'ünde gelen yeni betalumia cyanı yükledim ve güncellenmeniz yüklenmeye hazır diyor bu ne güncellemesi acaba @Sensation @papakudioflu

teşekkürler24'ünde gelen yeni beta![]()

tamam bir deniyorum en azından ondan mı kaynaklanıyor görürüzlumia cyanı yükledim ve güncellenmeniz yüklenmeye hazır diyor bu ne güncellemesi acaba @Sensation @papakudioflu
bölgeyi abd yapsana bir benimki abd bölge ondanmı yoksa acaba![]()
Wp8.1 + Cyan + Pfd Gdr1Sisin cihazlar pfd 8.1 mi,black yani
Yok Abd de olmadı ülkeme geri dönüyorum![]()

OlabilirAfedersin de yanlış anlama Microsoft adamına göre muamele yapıyor galiba![]()
![]()
![]()

Hocam bana gelmedi yoksa benimki daha çokmu üvey
En son gelen güncellemeden sonra sürüm numaram: 8.10.14176.243
Benim 620 cyandı. Bana gelen o iki güncelleme neyin nesi. ?Şimdilik sadece Betadan Cyan'a geçenler 820 ve 920 diyebilir miyiz?
Ne zaman geldi güncelleme?
Benim 620 cyandı. Bana gelen o iki güncelleme neyin nesi. ?
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım L925 bu gün ilk defa dondu ( yanıt vermedi) önce action center daki kısayollar çalışmamaya başladı sonra telefonu kilitledim tekrar açtım falan bi baktım kilit tuşu da çalışmıyor ama ayarlara falan girebiliyordum en son glance ekranında kaldım soft reset atınca düzeldi ama acaba şu en son güncellemeden dolayı mı oldu bu ? Daha önce hiç olmamıştı
Gdr1 düzeltme güncellemesi. Yükleyin gitsinlumia cyanı yükledim ve güncellenmeniz yüklenmeye hazır diyor bu ne güncellemesi acaba @Sensation @papakudioflu
bölgeyi abd yapsana bir benimki abd bölge ondanmı yoksa acaba![]()

Zaten depolama alanı da doldu. Gdr 2 gelmeden önce sıfırlamam gerekecek yoksa yükleyemeyeceğimTelefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Çok fark edecektir.![]()

Dün ilk güncellemeyi yükledim bu oldu. Şimdi bir daha bakayım. Resim atarım birazdan.Ne zaman geldi güncelleme?