Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
920 kullananlar bir kontrol etsin telefonu bakalım bir güncelleme geldi :megafon:
şu anda indiriyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım L925 bu gün ilk defa dondu ( yanıt vermedi) önce action center daki kısayollar çalışmamaya başladı sonra telefonu kilitledim tekrar açtım falan bi baktım kilit tuşu da çalışmıyor ama ayarlara falan girebiliyordum en son glance ekranında kaldım soft reset atınca düzeldi ama acaba şu en son güncellemeden dolayı mı oldu bu ? Daha önce hiç olmamıştı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia cyan güncellemesi başarıyla yüklendi :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia cyanı yükledim ve güncellenmeniz yüklenmeye hazır diyor bu ne güncellemesi acaba @Sensation @papakudioflu
ne yazık ki bana gelmemiş
bölgeyi abd yapsana bir benimki abd bölge ondanmı yoksa acaba :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
lumia cyanı yükledim ve güncellenmeniz yüklenmeye hazır diyor bu ne güncellemesi acaba @Sensation @papakudioflu
tamam bir deniyorum en azından ondan mı kaynaklanıyor görürüz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sisin cihazlar pfd 8.1 mi,black yani
Wp8.1 + Cyan + Pfd Gdr1
Yeni gelen güncellemeyi yükledim sıfırladım teli ve pfd kurup güncellemeleri kontrol ettim. 2. güncellemeyi buldu yükledim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok Abd de olmadı ülkeme geri dönüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım L925 bu gün ilk defa dondu ( yanıt vermedi) önce action center daki kısayollar çalışmamaya başladı sonra telefonu kilitledim tekrar açtım falan bi baktım kilit tuşu da çalışmıyor ama ayarlara falan girebiliyordum en son glance ekranında kaldım soft reset atınca düzeldi ama acaba şu en son güncellemeden dolayı mı oldu bu ? Daha önce hiç olmamıştı

Telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Çok fark edecektir. ;)
Gdr1 düzeltme güncellemesi. Yükleyin gitsin:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Çok fark edecektir. ;)
Zaten depolama alanı da doldu. Gdr 2 gelmeden önce sıfırlamam gerekecek yoksa yükleyemeyeceğim :)
Şu an çalışıyor neyseki sorun yok

Üst Alt