Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

thesenol

Üye
bende de bi güncelleme gozykuyor fakat indiriliyor diyor %0 hep ilerlemiyor hiç

emz

emz

Üye
Beyler sayfa aralarında önemli bir şey varsa yazında okuyacak zamanım yok. Çok fazla mesaj var. Özet geçerseniz sevinirim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).
4- Akabinde 3 hafta içinde Cyan almamış cihaz kalmayacak deniliyor.
Son 2 gün içinde kopan geçici fırtınanın özeti. :)

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, 4MaGuS, serinaga ve 6 diğerleri
emz

emz

Üye
1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).

Çok teşekkürler abicim:tşk:. Vallahi sende yazmasan bakardım anca :ehe Gerçekten de aradığım özet buydu :oke:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bende de bi güncelleme gozykuyor fakat indiriliyor diyor %0 hep ilerlemiyor hiç
Pil tasarrufunu kapatın. Mümkünse wifii ile indiriniz. Mobil internet ile iki güncellemeyi bende yükleyemedim.

PureFood

PureFood

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme 11 dakika önce.

İki günde üç güncelleme yükledim hızımı alamadım yine kontrol edeyim dedim belki yanlışlıkla Denim falan da gelir diye ama yokmuş :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme 11 dakika önce.

İki günde üç güncelleme yükledim hızımı alamadım yine kontrol edeyim dedim belki yanlışlıkla Denim falan da gelir diye ama yokmuş :D

İçime kurt düştü, ben de hızımı alamadım, bakınıp duruyorum :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood

hknyusuf

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu son güncellemeyi almadım. 2-3 güncelleme deniliyor. Benim sürüm 8.10.12400.899
Kaç güncellemem var yüklenmesi gereken ? telefon htc rio 8s

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
çok güzel söyledin ilk olarak pdf siz cyan kuranlara ekstra bir güncelleme geldi, daha sonra pdf ye bir güncelleme ve akabinde cyan, daha sonra tekrar pdf ye bir güncelleme geldiği söylendi ancak, başta cyana ekstra gelen güncelleme bize geldimi o ne oldu bize gelen cyanda oda içindemi acaba

YkPkY

YkPkY

Üye
İçime kurt düştü, ben de hızımı alamadım, bakınıp duruyorum :)

Senmi benmi.her sabah kalktığımda mailleri kontrol etmeden önce bi denetleme,akşam wcye otururken bi denetleme,yatmadan önce bir denetleme.
Zabıta memuru bile bi firmayı bu kadar denetlemiyor.
Bi denetlese memlekette firma kalmaz :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve serinaga
YkPkY

YkPkY

Üye
çok güzel söyledin ilk olarak pdf siz cyan kuranlara ekstra bir güncelleme geldi, daha sonra pdf ye bir güncelleme ve akabinde cyan, daha sonra tekrar pdf ye bir güncelleme geldiği söylendi ancak, başta cyana ekstra gelen güncelleme bize geldimi o ne oldu bize gelen cyanda oda içindemi acaba

Yarın gidip bi sormak lazım.kafaları iyi katıştırdı.
Microsofta direk tren varmı :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
920 de güncelleyi alan kısım arasında yokum ben hala güncel diyor black kullanıyorum :dry:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar telefon bataryayı çok iyi kullanmaya başladı şarjı çok iyi oldu inşallah böyle devam eder

serinaga

serinaga

Üye
Evet bataryada iyileştirmeler var, dün neredeyse elimden hiç düşmedi telefon ve akşamı rahat çıkardı ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
olumlu gelişmeler geliyor anlaşılan

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bi güncelleme daha geldi bana 3 gundur güncelleme geliyor 3. Güncelleme bu

Üst Alt