Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

sinan430

sinan430

Üye
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?

bunları kaldırıcaksın

PureFood

PureFood

Üye
sinan430

sinan430

Üye
Anaaa bende onlar yok ki. Zaten ne zaman sürücü yüklemey kalksa benim 920, başarılı olamıyor, ama yine de görüyor. Her bilgisayarda böyle bu benim 920.
Tamam hocam deniyorum.
Telefonu pc ye bağladığın da onların orda çıkması lazım bağlı değilse gözükmez

PureFood

PureFood

Üye
Telefonu pc ye bağladığın da onların orda çıkması lazım bağlı değilse gözükmez
Bağlı olduğu halde gözükmüyor sorun da bu zaten.

WinUSB leri kaldırdım, sonra NSRT ile tekrar açtım, ancak bu sefer iki tanesini yükleyemedi bu adam. Haydaaaa

sinan430

sinan430

Üye
Bağlı olduğu halde gözükmüyor sorun da bu zaten.

WinUSB leri kaldırdım, sonra NSRT ile tekrar açtım, ancak bu sefer iki tanesini yükleyemedi bu adam. Haydaaaa

O zaman telefonu pc de görmüyordur.

PureFood

PureFood

Üye
ayrıca aygıtlar yazıcılarda da telefon sorunlu gözüküyor. sürücüleri yükleyemediği için.

PureFood

PureFood

Üye
İşte olay bu. Bu sefer telefonu gördü, ama driverları bulamıyor makina bir türlü.

Benim telefon orada gözükmüyor bile :D
Allah Allah olaya bak, ama driver aygıt yöneticisinde gözüktüğü için NSRT buluyor direk. Bende tam tersi NSRT bulamıyor.

sinan430

sinan430

Üye
İşte olay bu. Bu sefer telefonu gördü, ama driverları bulamıyor makina bir türlü.

Allah Allah olaya bak, ama driver aygıt yöneticisinde gözüktüğü için NSRT buluyor direk. Bende tam tersi NSRT bulamıyor.
Aygıt yöneticisinden kaldırmayı denesene hazır telefonu pc görüyorken

kamil5028347

kamil5028347

Üye

bunu kurun kurulurken Nokia driverları yüklenir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonu Pc görüyor telefonun içine girip resim vide müzik işlemleri oluyor ama nedense program görmüyor

skynet

Üye
O yüklenmeyen driverleri bu verdiğim dosyaları göstererek güncelleyin olması lazım

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
O yüklenmeyen driverleri bu verdiğim dosyaları göstererek güncelleyin olması lazım
Tamam oldu driverlar, aygıt yöneticisiyle aygıtlar ve yazıcılardaki ünlem kayboldu, ama yine WINUSB şeklinde yüklendi, aygıt yöneticisinde yine RM-821 LUMIA 920 yok. Yani en başa döndük, NSRT telefonu görüyor ama açamıyor. Bu iş sarpa sardı ha, uğraşmak istiyorum ama kaçıyor bişeyler. Sağolasın sayende ilk haline geri döndü en azından :D
bunu kurun kurulurken Nokia driverları yüklenir
Driverlar tamam ama Wınusb 'ye çeviriyor, Care suite yüklü ayrıca sağoalsın

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Tamam oldu driverlar, aygıt yöneticisiyle aygıtlar ve yazıcılardaki ünlem kayboldu, ama yine WINUSB şeklinde yüklendi, aygıt yöneticisinde yine RM-821 LUMIA 920 yok. Yani en başa döndük, NSRT telefonu görüyor ama açamıyor. Bu iş sarpa sardı ha, uğraşmak istiyorum ama kaçıyor bişeyler. Sağolasın sayende ilk haline geri döndü en azından :D
Driverlar tamam ama Wınusb 'ye çeviriyor, Care suite yüklü ayrıca sağoalsın
Peki hocam nsu da durum aynı mı ?
Bu arada bende de wınusb olarak görünüyor ama nsu veya nsrt sorunsuz cihazı tanıyor :)
Bu arada sistem win7 ultimate 64 bit

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Peki hocam nsu da durum aynı mı ?
Bu arada bende de wınusb olarak görünüyor ama nsu veya nsrt sorunsuz cihazı tanıyor :)
Bu arada sistem win7 ultimate 64 bit
NSU açıldı da zorunlu güncelleme varmış bekleticek azıcık hocam, şimdi NSU 'dan da Cyan'ı yapabilir miydim ben kullanmayalı çok oldu ?

PureFood

PureFood

Üye
Yine aynı uyarıyı alıyorum NSRT'deki 'seçilen telefondaki veriler okunamadı' hatasını. Yapmıyorum arkadaş kendi gelsin Cyan Myan ne var ya.

beats

beats

Üye
Cortana bu sene bitmeden Fransa'ya da açılacak, bu da diğer Avrupa dillerinin yakın zamanda destekleneceğinin ilk adımı denilebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cortana bu sene bitmeden Fransa'ya da açılacak, bu da diğer Avrupa dillerinin yakın zamanda destekleneceğinin ilk adımı denilebilir.
biz de avrupadayız. En azından Avrupa yakası öyle:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats ve emz
dakamon

dakamon

Üye
Bizim dile cortanayı uyarlamak biraz zor olacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden belkide en son alan dillerden oluruz belkide hiç almayız.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt