Hocam resetledim şimdi sorun düzeldiEkranların birbirine geçme konusu netleştirilmeli acilen.
Kurulum tamamlayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
Ekranların birbirine geçme konusu netleştirilmeli acilen.
sorun yok ama benim telde biraz agırlaştı sarjı az dolunca reset atınca düzelir büyük ihtimalEkranların birbirine geçme konusu netleştirilmeli acilen.
sorun yok ama benim telde biraz agırlaştı sarjı az dolunca reset atınca düzelir büyük ihtimal
Edit 1 : Hafıza kartı olanlar , hafıza kartını çıkartıp daha hızlı kurulum yapabilirler. Tecrübe ile sabittir

aynen. Daha uzun süre kalırım onda. Ayrıca arkadaşlar ben cyan kurdum 525 e ve klavye tahminlerinin 8.0 Dan farkı yok. Ben şu an çok memnunum. Başlat ekranını da ayarladık yeniden. Çok güzel olduvalla ben 8.1 cyan final sürümünden memnunum![]()

İndirme kısmını bitirip yüklemek için hazırlanıyor kısmına geçmiştir muhtemelen o kısımda paketi falan kontrol ediyor olabilir.cok enteresan yukleme %50 deyken evden cikmam gerekti haliyle wifi baglantimda gitti ve 3g kapaliydi ama arabaya bindigimde yukleme hazir uyarisi geldi bu nasil is ? yarida kalan guncellemeyi internet olmadan nasil tamamladi bu telefon ? : )
cok enteresan yukleme %50 deyken evden cikmam gerekti haliyle wifi baglantimda gitti ve 3g kapaliydi ama arabaya bindigimde yukleme hazir uyarisi geldi bu nasil is ? yarida kalan guncellemeyi internet olmadan nasil tamamladi bu telefon ? : )
Seni kandırıyor hocam inanma. :P Şaka Bi yana bence iptal edip yeniden indir. İşini sağlama al.
Seni kandırıyor hocam inanma. :P Şaka Bi yana bence iptal edip yeniden indir. İşini sağlama al.
Yükleme anında internet önemli değil. Sadece indirme anında olması yeterli.yok hocam nasil iptal edeyim yukleme basarili oldu dedi keyifle kullanin dedi : ) benim anlamadigim %50de kesilen yukleme nasil basari ile yuklendi ?
yok hocam nasil iptal edeyim yukleme basarili oldu dedi keyifle kullanin dedi : ) benim anlamadigim %50de kesilen yukleme nasil basari ile yuklendi ?