sinan430
Üye
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?
bunları kaldırıcaksın
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?
Anaaa bende onlar yok ki. Zaten ne zaman sürücü yüklemey kalksa benim 920, başarılı olamıyor, ama yine de görüyor. Her bilgisayarda böyle bu benim 920.bunları kaldırıcaksın
Tamam hocam deniyorum.Onun yerine Program Ekle / Kaldır'dan " Winusb " ile alakalı tüm driverları kaldırmayı deneyin, sonrasında NSRT'ye bağlamayı deneyin. Otomatik olarak yükleyecektir.
Telefonu pc ye bağladığın da onların orda çıkması lazım bağlı değilse gözükmezAnaaa bende onlar yok ki. Zaten ne zaman sürücü yüklemey kalksa benim 920, başarılı olamıyor, ama yine de görüyor. Her bilgisayarda böyle bu benim 920.
Tamam hocam deniyorum.
Bağlı olduğu halde gözükmüyor sorun da bu zaten.Telefonu pc ye bağladığın da onların orda çıkması lazım bağlı değilse gözükmez
Bağlı olduğu halde gözükmüyor sorun da bu zaten.
WinUSB leri kaldırdım, sonra NSRT ile tekrar açtım, ancak bu sefer iki tanesini yükleyemedi bu adam. Haydaaaa
Benim telefon orada gözükmüyor bileayrıca aygıtlar yazıcılarda da telefon sorunlu gözüküyor. sürücüleri yükleyemediği için.

Allah Allah olaya bak, ama driver aygıt yöneticisinde gözüktüğü için NSRT buluyor direk. Bende tam tersi NSRT bulamıyor.Benim telefon orada gözükmüyor bile![]()
Aygıt yöneticisinden kaldırmayı denesene hazır telefonu pc görüyorkenİşte olay bu. Bu sefer telefonu gördü, ama driverları bulamıyor makina bir türlü.
Allah Allah olaya bak, ama driver aygıt yöneticisinde gözüktüğü için NSRT buluyor direk. Bende tam tersi NSRT bulamıyor.
İşte olay bu. Bu sefer telefonu gördü, ama driverları bulamıyor makina bir türlü.
Allah Allah olaya bak, ama driver aygıt yöneticisinde gözüktüğü için NSRT buluyor direk. Bende tam tersi NSRT bulamıyor.
Tamam oldu driverlar, aygıt yöneticisiyle aygıtlar ve yazıcılardaki ünlem kayboldu, ama yine WINUSB şeklinde yüklendi, aygıt yöneticisinde yine RM-821 LUMIA 920 yok. Yani en başa döndük, NSRT telefonu görüyor ama açamıyor. Bu iş sarpa sardı ha, uğraşmak istiyorum ama kaçıyor bişeyler. Sağolasın sayende ilk haline geri döndü en azındanO yüklenmeyen driverleri bu verdiğim dosyaları göstererek güncelleyin olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Driverlar tamam ama Wınusb 'ye çeviriyor, Care suite yüklü ayrıca sağoalsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kurun kurulurken Nokia driverları yüklenir
Peki hocam nsu da durum aynı mı ?Tamam oldu driverlar, aygıt yöneticisiyle aygıtlar ve yazıcılardaki ünlem kayboldu, ama yine WINUSB şeklinde yüklendi, aygıt yöneticisinde yine RM-821 LUMIA 920 yok. Yani en başa döndük, NSRT telefonu görüyor ama açamıyor. Bu iş sarpa sardı ha, uğraşmak istiyorum ama kaçıyor bişeyler. Sağolasın sayende ilk haline geri döndü en azından
Driverlar tamam ama Wınusb 'ye çeviriyor, Care suite yüklü ayrıca sağoalsın

NSU açıldı da zorunlu güncelleme varmış bekleticek azıcık hocam, şimdi NSU 'dan da Cyan'ı yapabilir miydim ben kullanmayalı çok oldu ?Peki hocam nsu da durum aynı mı ?
Bu arada bende de wınusb olarak görünüyor ama nsu veya nsrt sorunsuz cihazı tanıyor
Bu arada sistem win7 ultimate 64 bit
Evet yapılıyorNSU açıldı da zorunlu güncelleme varmış bekleticek azıcık hocam, şimdi NSU 'dan da Cyan'ı yapabilir miydim ben kullanmayalı çok oldu ?
biz de avrupadayız. En azından Avrupa yakası öyleCortana bu sene bitmeden Fransa'ya da açılacak, bu da diğer Avrupa dillerinin yakın zamanda destekleneceğinin ilk adımı denilebilir.