Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Dedikleri gibi Denim'i şu andaki amiral gemisi cihazlara daha önce dağıtacaklardı, Lumia 930 sahiplerine güncelleme hayırlı olsun :)

KenanK

KenanK

Üye
İlginç olan da Denim daha sonra gelecekmiş. Microsoft bu sefer ayrı ayrı gönderiyor :)

Öyle bir haber ama henüz benim cihaz güncel gözüküyor.

Lumia 930 14353 and 8.1.1 changes
  • Improved stability & performance.
  • Imaging enhancements.
  • Enriched display performance.
  • Cortana support added for UK and China.
  • Start screen folders, customizable snooze for alarm clock and other usability improvements

If you own the Lumia 930 are you getting this update? We can confirm that our in-house Lumia 930, once removed from the Preview program, is receiving new firmware.

güncelleme güzel görünüyor. ama prewiev kullanıcıları kuramıcak yine sanırım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkiye listesinde Lumia 930 yok:(

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben şu 625i satmadan kamerayı adam etselerde hatırımda kamerası iyi kalsa ms çok gereksiz güncelleme yapıyor sanki üst modellere hizmet ediyorlar

...decode...

...decode...

Üye
Developer Preview kullanıp Cyan güncellemesi alamayanlar için Cyan güncellemesinin dağıtımına en yakın zamanda başlanılacakmış.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bugün çok bereketli :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Şu update 1 için düzeltme guncellemesi lazım kasıyor takılıyor

kahraman333333

kahraman333333

Üye
ooo prewiev ciyim süper oldu bu alırm bi dal

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar konuyla alakasız ama 2 hafta önce telefonu servise vermiştim . Düşürdüğüm için kamera bozulmuştu ve bulanık çekiyordu . Ayrıca kasa ve ekran değişimi istemiştim . Şu an kayıt kapatıldı ve cihaz ön büroda hazır yazıyor . Kasa ve ekran değişimini ücretsiz yaptıkları anlamına mı geliyor bu :D :D

PureFood

PureFood

Üye
Yav Cyan'ı ne zaman alıcaz biz Cyan'ı ha ne zaman ??!!! :D Artık yeter NSRT telefonu görmüyor çıldırcam ha :D

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Beklenen Tweet

• Beğen
Tepkiler: beats
dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yatıp uyuyun kardeşim. İşiniz gücünüz yokmu sizin yav. Güncelleme de güncelleme. (Joe eğer Türk olsaydı ve Microsoftta Türk şirketi olsaydı gecenin Bi vakti atılan Twit bu olurdu). :P

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
sinan430

sinan430

Üye
Yav Cyan'ı ne zaman alıcaz biz Cyan'ı ha ne zaman ??!!! :D Artık yeter NSRT telefonu görmüyor çıldırcam ha :D

Nsrt benim de telefonu görmüyor du bunları yaptım düzeldi : Bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açın, daha sonra telefon takılıyken lumia ile ilgili olan 4 sürücü vardı, biri taşınabilir aygıtlarda diğer üçü ise evrensel veri yolu gibi bir yerde olmalı hepsini kaldırıp telefonun bağlantı kablosunu çıkardıktan sonra geri takın. sürücüleri otomatik tekrardan yükleyince tanıması gerekiyor.

PureFood

PureFood

Üye
Nsrt benim de telefonu görmüyor du bunları yaptım düzeldi : Bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açın, daha sonra telefon takılıyken lumia ile ilgili olan 4 sürücü vardı, biri taşınabilir aygıtlarda diğer üçü ise evrensel veri yolu gibi bir yerde olmalı hepsini kaldırıp telefonun bağlantı kablosunu çıkardıktan sonra geri takın. sürücüleri otomatik tekrardan yükleyince tanıması gerekiyor.
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Ya dün üç saat onunla uğraştım görmüyor
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?

...decode...

...decode...

Üye
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?

Onun yerine Program Ekle / Kaldır'dan " Winusb " ile alakalı tüm driverları kaldırmayı deneyin, sonrasında NSRT'ye bağlamayı deneyin. Otomatik olarak yükleyecektir.

Üst Alt