papakudioflu
Emekli Yönetici
Öyle bir haber ama henüz benim cihaz güncel gözüküyor.Microsoft now rolling out Windows Phone 8.1 Update 1 for Lumia 930
Öyle bir haber ama henüz benim cihaz güncel gözüküyor.Microsoft now rolling out Windows Phone 8.1 Update 1 for Lumia 930
İlginç olan da Denim daha sonra gelecekmiş. Microsoft bu sefer ayrı ayrı gönderiyor![]()
Öyle bir haber ama henüz benim cihaz güncel gözüküyor.

Ben hiçbirinde göremedimTürkiye listesinde Lumia 930 yok![]()

Bu hafta içinde dev previev e bir günelleme getirmeyi planlıyorlarmışBeklenen TweetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Sensation sende benim gibi uyumamışsın 
Bu hafta içinde dev previev e bir günelleme getirmeyi planlıyorlarmış@Sensation sende benim gibi uyumamışsın
![]()
Ya dün üç saat onunla uğraştım görmüyorYav Cyan'ı ne zaman alıcaz biz Cyan'ı ha ne zaman ??!!!Artık yeter NSRT telefonu görmüyor çıldırcam ha
![]()
Yav Cyan'ı ne zaman alıcaz biz Cyan'ı ha ne zaman ??!!!Artık yeter NSRT telefonu görmüyor çıldırcam ha
![]()
Deneyeceğim, teşekkürler hocam.Nsrt benim de telefonu görmüyor du bunları yaptım düzeldi : Bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açın, daha sonra telefon takılıyken lumia ile ilgili olan 4 sürücü vardı, biri taşınabilir aygıtlarda diğer üçü ise evrensel veri yolu gibi bir yerde olmalı hepsini kaldırıp telefonun bağlantı kablosunu çıkardıktan sonra geri takın. sürücüleri otomatik tekrardan yükleyince tanıması gerekiyor.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?Ya dün üç saat onunla uğraştım görmüyor
Onun yerine Program Ekle / Kaldır'dan " Winusb " ile alakalı tüm driverları kaldırmayı deneyin, sonrasında NSRT'ye bağlamayı deneyin. Otomatik olarak yükleyecektir.Deneyeceğim, teşekkürler hocam.
Abi @sinan430 hocamın yöntemini dene bakalım, ben de deneyeceğim.Hocam sakata gelmeyelim, isimlerde Nokia falan geçmediği için kaldırmadım, en üstteki dörtlü mü acaba ?