Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bende NSRT yüklemiyor bile daha yeni bir windovs sürümü gerekli olduğunu söylüyor

Abi o sorunu bugün arkadaşa kurmaya çalışırken yaşadım. Exe dosyasını al ve kopyala. Aynı yere yapıştır. Kopya olan çalışacaktır. Sebebi ise uyumluluk ayarı vistaya takılı kalmış ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
forumda son günlerde hiç ilgi çekici haber yok, biz durgunluğa alışık değiliz olaydı bir iki güncelleme şimdi yahu :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
YkPkY

YkPkY

Üye
;-)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim telefonun şarjına bi haller oldu. Ali Kemal'in L930 şarjının inanılmaz değerlerini bildirmesinden sonra sanırım benim telefon kıskançlık yaptı. Kendini aştı :D Ama tabikide benim telefonu kullanım şeklim ile Ali Kemal'in kesinlikle bir değil.
Yinede kendi kullanımıma göre bir artış var. Normalde telefonum benim yoğun kullanımda 12 saati zor bulur. Hafif kullanımımda ise 15 - 20 saati görebilirdi. Şu an hafif kullanımda 30 saati gördüm?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Benim telefonun şarjına bi haller oldu. Ali Kemal'in L930 şarjının inanılmaz değerlerini bildirmesinden sonra sanırım benim telefon kıskançlık yaptı. Kendini aştı :D
Pil tasarrufuda açık değil :D L920 930 u kıskanmış senmisin beni geçen diye :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi o sorunu bugün arkadaşa kurmaya çalışırken yaşadım. Exe dosyasını al ve kopyala. Aynı yere yapıştır. Kopya olan çalışacaktır. Sebebi ise uyumluluk ayarı vistaya takılı kalmış ;)

hiç bir şekilde olmuyor ben halledeceğim akşam kardeşimin win 7 orada olur herhalde

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Serhan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win 7 de oluyor. Bende arkadaşımın pc sinde güncelleme yaptım benim üvey evlada :)
yapıcam herhalde cyan gelmeyecek prev beklemede gdr1 kurulu ama olsun sonra ona gecerim olmadı gdr2 yüklerim

emz

emz

Üye
Nerde bu ms, nerde bu gdr2?????

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Nerde bu wp9 :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
emz

emz

Üye
Abi ben gdr güncellemesine de rağzıyım :vur

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet
Dejavuex

Dejavuex

Üye
yoğun 3g de kullanım 5saat max normal mi ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
NSRT Yi yükledim fakat telefonu görmüyor farklı telefonuda denedim ama olmadı telefon pc ye bağlanıyor sadece program görmüyor

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Beyler çok net bir soru: Lumia 1520'in 1 günün üzerinde kalan süre demesini 13-15 saate indiren cyan güncellemesi mi? Yoksa cyan üzerine kurulu gdr 1 mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler çok net bir soru: Lumia 1520'in 1 günün üzerinde kalan süre demesini 13-15 saate indiren cyan güncellemesi mi? Yoksa cyan üzerine kurulu gdr 1 mi?
Gdr1 güncellemesi. Adı üstünde BETA. Optimizasyon olmadığı için olabilir. Birde arka plan görevlerini durdurup bir bakın pil ömrüne. (Menü > Ayarlar > Bildirimler + Eylemler)
NSRT Yi yükledim fakat telefonu görmüyor farklı telefonuda denedim ama olmadı telefon pc ye bağlanıyor sadece program görmüyor
Başka bir usb kablosu takıp denediniz mi? Belki kablo sorunlu olabilir. Olmazsa başka bir usb porttan deneme yapınız.
Eğer gene görmezse pc nin usb driverlerini güncelleyin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gdr1 güncellemesi. Adı üstünde BETA. Optimizasyon olmadığı için olabilir. Birde arka plan görevlerini durdurup bir bakın pil ömrüne. (Menü > Ayarlar > Bildirimler + Eylemler)
Başka bir usb kablosu takıp denediniz mi? Belki kablo sorunlu olabilir. Olmazsa başka bir usb porttan deneme yapınız.
Eğer gene görmezse pc nin usb driverlerini güncelleyin.

Pc ye takınca şarj alıyor hatta sürücüler bölümünde telefon görünüyor amam Nokia programı görmüyor yani telefon takılı olmasına rağmen bağlayın yazıyor oysa ki bağlı

bountykiller

bountykiller

Üye
Pc ye takınca şarj alıyor hatta sürücüler bölümünde telefon görünüyor amam Nokia programı görmüyor yani telefon takılı olmasına rağmen bağlayın yazıyor oysa ki bağlı
aynı problemi ben yaşadığımda bilgisayarın usb sürücüleri yuklu değildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aygıt yöneticen o görüyor diyorsunz ya onu silin teli tekrar çıkartıp takınca çözülmesi lazım kendi tekrar kuaracak programını

KenanK

KenanK

Üye
Microsoft now rolling out Windows Phone 8.1 Update 1 for Lumia 930

ve sanırım yine prewiev kullanıcıları için kötü haber. silip güncellemeleri gerekecek.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Üst Alt