La siz güncellemeye doymazsınız

Nasıl olacak acaba yardımcı olacak bir link verirseniz sevinirim?Offline olarak yükleme yapmayı deneyebilirsin ama öncesinde RM892_3051.40000.1345.1001_RETAIL_eu_turkey_361_01_349980_prd_signed.ffu dosyasını normal yollardan indirmen gerekiyor. Dosya adı telefonunuza göre farklılık gösterebilir ben bunu kullanıyorum.
Nasıl olacak acaba yardımcı olacak bir link verirseniz sevinirim?
Ekran dönmesi hızlanmış fark ettiniz mi ?
İman Gücü ile gönderildi.
8.10.14141.167 ya da 8.10.14147.180 sürüm numarasına sahiptir, hakkında kısmından IS sürümüne bakabilirsin.Dostlar ben simdi bu guncellemeyi yaptim ama degisen sadece klasorler olmus. Cok onemli degil ama merak ettim tenk ayarlari neden degismedi mesela ? Birde guncel yazilim numarasi ne olarak gozukmeli telefonda ?
Benim mağaza tekrar cansız oldu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yaptım geldi ama türkiye yapınca bir süre sonra canlılığı gidiyorBölgeyi ABD yap gelir ...
Bölge sürekli ABD mi olması lazım ?8.10.14141.167 ya da 8.10.14147.180 sürüm numarasına sahiptir, hakkında kısmından IS sürümüne bakabilirsin.
Sürümdeki gelişmeler için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "Preview for Develo..." uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu indirin. Alttaki konudan hesap açın. Sonra güncelleme kontrolü yapın. Gelecek güncelleme paketini yüklerseniz 8.1 gdr1 beta sürümüne geçersiniz.
Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep

2 güncelleme yapıyorsun 3. de 8.1 e geçiyor tekrar kontrol et güncellemeyiyaptım Bi güncelleme de buldu yaptım açtım şimdi değişen hiç,bir şey yok hakkında kısmında da hala 8.0 gösteriyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
herşey amerika. cortanayla çok iyi anlaşıyoruzYaptım geldi ama türkiye yapınca bir süre sonra canlılığı gidiyorBölge sürekli ABD mi olması lazım ?

2 güncelleme yapıyorsun 3. de 8.1 e geçiyor tekrar kontrol et güncellemeyi