Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Cyan nerdeee 920

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ekran dönmesi hızlanmış fark ettiniz mi ?

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz
JosephLion

JosephLion

Üye
Offline olarak yükleme yapmayı deneyebilirsin ama öncesinde RM892_3051.40000.1345.1001_RETAIL_eu_turkey_361_01_349980_prd_signed.ffu dosyasını normal yollardan indirmen gerekiyor. Dosya adı telefonunuza göre farklılık gösterebilir ben bunu kullanıyorum.
Nasıl olacak acaba yardımcı olacak bir link verirseniz sevinirim?

PureFood

PureFood

Üye
Oh be mağaza canlı kutucuğunu yaptım rahatladım :D

zbahadir

Üye
Nasıl olacak acaba yardımcı olacak bir link verirseniz sevinirim?

Dosya indirme aşamasında hiç başlamıyor mu indirmeye?

Ayarlar - Hakkında bölümünden kullandığını firmware modelini bulup bir yerden indirmen gerekiyor. Bazı siteler bu dosyaları veriyor ama benim önerim official bir yerden indirmen. Şu an hatırlamıyorum bir yer vardı nokia'nın bu dosyaları indirebileceğiniz web adres. Veya daha önce indirmiş bir arkadaşınızdan alabilirsiniz.

Nokia Software Recovery bu dosyayı İndirilenler bölümünde gösteriyor. Bendeki uyumluysa bir DVD'ye yazar gönderirim en son ihtimal olarak.

CocoDai

CocoDai

Üye
soyle bir sorunum var güncellemeyi indiriyor fakat yüklerken bir hata olustu diyor :S

YkPkY

YkPkY

Üye
Birşey dikkatimi çekti
Uc browser bizim ie ımızın açamadığı videoları halen açıyor ve sağ sol ileri geri sayfa geçişleri psikopat.
İlk bunu uc yapmıştı,sonra 8,1 le bize geldi ama sayfayı yüklemeye çalışıyor net hızına göre.
Uc şimdi bunu uçurmuş

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

rainman3545

rainman3545

Üye
İe 11'e upload desteği de gelmiş,yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim :))

skynet

Üye
Benim mağaza tekrar cansız oldu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
Dostlar ben simdi bu guncellemeyi yaptim ama degisen sadece klasorler olmus. Cok onemli degil ama merak ettim renk ayarlari neden degismedi mesela ? Birde guncel yazilim numarasi ne olarak gozukmeli telefonda ?
Birde bu gdr1 ile gelen yeniliklerin yazili oldugu bir link vardi biri onu verebilirmi ?

beats

beats

Üye
Dostlar ben simdi bu guncellemeyi yaptim ama degisen sadece klasorler olmus. Cok onemli degil ama merak ettim tenk ayarlari neden degismedi mesela ? Birde guncel yazilim numarasi ne olarak gozukmeli telefonda ?
8.10.14141.167 ya da 8.10.14147.180 sürüm numarasına sahiptir, hakkında kısmından IS sürümüne bakabilirsin.
Sürümdeki gelişmeler için:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
8.10.14141.167 ya da 8.10.14147.180 sürüm numarasına sahiptir, hakkında kısmından IS sürümüne bakabilirsin.
Sürümdeki gelişmeler için:

Tamamdir hocam tesekkur ederim benimki ikincisi rahatladim simdi : ) aksamda telefonu sifilarim guzelce dahada guzel olir herhalde. Sen sifirladinmi hocam guncellemeden sonra ?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Windows Phone için "Preview for Develo..." uygulamasına göz atın

Bunu indirin. Alttaki konudan hesap açın. Sonra güncelleme kontrolü yapın. Gelecek güncelleme paketini yüklerseniz 8.1 gdr1 beta sürümüne geçersiniz. ;)

Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep

yaptım Bi güncelleme de buldu yaptım açtım şimdi değişen hiç,bir şey yok hakkında kısmında da hala 8.0 gösteriyor :(

thesenol

Üye
yaptım Bi güncelleme de buldu yaptım açtım şimdi değişen hiç,bir şey yok hakkında kısmında da hala 8.0 gösteriyor :(

2 güncelleme yapıyorsun 3. de 8.1 e geçiyor tekrar kontrol et güncellemeyi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Üst Alt