Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

lost68

lost68

Üye
8.0 geri döndüm ısınma ve şarj konusunda optimizasyon yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Bilemiyorum benim daha önceki çektiğim resimlerden bile çok iyi şu anda. Renkler falan çok oturmuş.
Ayrıca bu GDR1 preview sürümü yani şimdi bunun üstüne tekrar kaybolan Cyan özellikleri gelecek. Sonra tekrar GDR2 gelecek. Finalde belli olur geldiği nokta.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar benim kamera dalgalı çekmeye başladı. Servise vereyim mi yoksa yazılım mı?

emz

emz

Üye
Özellikle geceleri çok bariz kendini belli ediyor. Mesela örnek atayım birazdan. Gündüzde dikkat ederseniz çok bariz. Kamera mı yazışım mı anlayamadım? Biri yardım edebilir mi?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Fark lens denediniz mi?

İman Gücü ile gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefon düşmüş ve merceği kaymış olabilir mi? Yoksa bu kadar bulanık çekmesi akıl karı değil.

Telefon düştü birkaç kez ama çekmeden önce net gösteriyor çekince böyle oluyor . 10 kez falan odalakmaya çalışıyorum en sonunda netleşince çekiyorum anca o zaman oluyor . Mesela bu fotoğraf net çıktı arada net çekiyor keyfi yerindeyse .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Son düzenleme:
emz

emz

Üye

Telgrafla gönderildi. (L520)Arkadaşlar siyah yerler ve diğer yerler lacivert oluyor. Işıktan değil. Yer değiştirdim gene aynı ve hala var. Gündüz renkler varken pek belli olmuyor. Ama gene oluyor. Neden acaba?

YkPkY

YkPkY

Üye
Netleşme olayın gitmiş senin.birde msnin kendi kamerasını kullanıp dene

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

JosephLion

JosephLion

Üye
Dosya indirme aşamasında hiç başlamıyor mu indirmeye?

Ayarlar - Hakkında bölümünden kullandığını firmware modelini bulup bir yerden indirmen gerekiyor. Bazı siteler bu dosyaları veriyor ama benim önerim official bir yerden indirmen. Şu an hatırlamıyorum bir yer vardı nokia'nın bu dosyaları indirebileceğiniz web adres. Veya daha önce indirmiş bir arkadaşınızdan alabilirsiniz.

Nokia Software Recovery bu dosyayı İndirilenler bölümünde gösteriyor. Bendeki uyumluysa bir DVD'ye yazar gönderirim en son ihtimal olarak.
bende de önceden çalışıyordu indirilen bölümünde vardı bi fw ama sildim onu çalışmadığı için belki çalışır diye ama yine olmadı geliştirici gdr1 yüklü . wp8 yüklesem bi sorun olur mu ? birde hangi program ile yükleyeceğim ?

zbahadir

Üye
bende de önceden çalışıyordu indirilen bölümünde vardı bi fw ama sildim onu çalışmadığı için belki çalışır diye ama yine olmadı geliştirici gdr1 yüklü . wp8 yüklesem bi sorun olur mu ? birde hangi program ile yükleyeceğim ?

Bilemiyorum belki fw'yi sildiğin için dosya var sanıyor olabilir Nokia Software Recovery Tool .
Önce Nokia Software Recovery Tool programını tamamen kaldır. Bilgisayarı tekrar başlat ve programı yeniden kur. Belki o şekilde olur yoksa çalışmaması için bir neden yok.

Son düzenleme:
ademoz05

ademoz05

Üye
lumiam serviste ve 720 olmasına rağmen çok özledim :/

JosephLion

JosephLion

Üye
Bilemiyorum belki fw'yi sildiğin için dosya var sanıyor olabilir Nokia Software Recovery Tool .
Önce Nokia Software Recovery Tool programını tamamen kaldır. Bilgisayarı tekrar başlat ve programı yeniden kur. Belki o şekilde olur yoksa çalışmaması için bir neden yom.
saol deniyecem :) phoneix ile yazılım atamazmıyız ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Nokia yı aradım şimdi odaklama sorunu ile ilgili . Yok efendim recovery tool ile resmi sürüme dönmeliymişim de zaten lumia cyan güncellemesi dağıtılmaya başlamışta . O da çözüm olmazsa teleservice'e yollamalıymışım . Bak bak bak .

enessrsy

enessrsy

Üye
Nokia yı aradım şimdi odaklama sorunu ile ilgili . Yok efendim recovery tool ile resmi sürüme dönmeliymişim de zaten lumia cyan güncellemesi dağıtılmaya başlamışta . O da çözüm olmazsa teleservice'e yollamalıymışım . Bak bak bak .

Teleservice'e gönder sağlam yerlerini de onlar bozsun demeye getirmişler :karisti:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

zbahadir

Üye
saol deniyecem :) phoneix ile yazılım atamazmıyız ?

Akıllı telefon olayında sistem değişti. Symbian'lı sistemlerde kullandığımız Nokia Suite ve benzeri uygulamalar system-yapısal olarak farklı oldukları için desteklenmiyor ama FW bazında bilemiyorum Phoneix çalışır mı. Ama Nokia'nın önerdiği yazılım Nokia Software Recovery Tool uygulamasıdır.

Üst Alt