Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mağazaya takviye gerekiyor hakikaten ama bu şarj sorunu giderilmeli 3 saatte %60 doldu :)

İman Gücü ile gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: onursarii, PureFood, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme başarılı :ehe

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Gelsin gdr2 :D :D sıra onda :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beni sallayan yok neyse bir daha sorayım. Cortanayı kapalıyken hangi komutla uyandırıyoruz

Lumia 620 ile gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
daha güncelleme gelmesin bi süre, beta kullana kullana telefonun normal performansını unuttum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mağazaya takviye gerekiyor hakikaten ama bu şarj sorunu giderilmeli 3 saatte %60 doldu :)

İman Gücü ile gönderildi.
gdr1 mi kurulu sizde ben telefonu 1.5 saat olmadı takalıı 920 ve gdr1 kurulu sarjım yüzde 25 de idi şuan full

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Beni sallayan yok neyse bir daha sorayım. Cortanayı kapalıyken hangi komutla uyandırıyoruz

Bilmiyoruz dostum bilen sayısı da az demekki cevap gelemdiğine göre. Çünkü Cortana ingilizce kimsede uğraşmıyor haliyle bilgili değiliz pek bu konuda
La siz güncellemeye doymazsınız
Sen yeniliklere doyabilirmisin? :) Güncelleme gelecek de gelme mi dicez :D

zbahadir

Üye
Bu 12 Ağustos'ta MS'den bir şeyler bekliyorum.

efeler12

efeler12

Üye
Şarj sorunu var cidden

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim 925 ile yazım galiba şans getirdi hayırlı olsun arkadaşlar darısı biz cyan alamayan arkadaşlara :(

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bilmiyoruz dostum bilen sayısı da az demekki cevap gelemdiğine göre. Çünkü Cortana ingilizce kimsede uğraşmıyor haliyle bilgili değiliz pek bu konuda
Sen yeniliklere doyabilirmisin? :) Güncelleme gelecek de gelme mi dicez :D

Ben cortana'yı kullanıyorum çok iyi :)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Lumia 920 ye nasıl kurabilirim birisi tarif edebilir mi bu konuda özürlüyüm biraz :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Şarj sorunu var cidden
Ben şarjın bundan sonra daha da iyiye gideceine pek ihtimal vermiyorum ya aynı kalır yada mecut cihazlar için yavaş yavaş performans düşer. Çok fazla özellik geldikçe batarya performansı eskisi gibi olmayabilir. Şimdi MS orta üst alt seviyeli tüm telefonlarını Qualcomm un aynı seri işlemcilerinin yeni nesil olan versiyonlarını kullanmaya başaldı bunlar nedir örneğin şöyle düşünün snap400 lü çift çekirdekli eski nesil işlemciyi almışlar ufak tefek düzenlemelere sokup 4 çekirdekli falan yapıp daha az enerji tüketen bir işlemci haline getirmişler. Eskisiyle performans anlamında çok fark olmasada enerjide tasarruf var buda MS nin sistemde harcadığı enerjiyi karşılayacak bir atılım olacak. Yani nesil telefonlar batarya performansı aynı serinin bir önceki jenerasyonlarından daha performanslı olacağını düşünüyorum.

Üst Alt