jennifer lopez le bir ilgisi varmi acaba ?
bu igrenc espiriyi yapmamam lazimdi ama tutamadim kendimi : (
Espri yaptı kaçın
Harbi kotuydu 
Espri yaptı kaçın
Harbi kotuydu
![]()
Hocam zaten çoğumuz Lumialar için verilen optimizeli 8.1'e (cyan'a) dönüp peşinden tekrar 8.1 sonrası verilen ek ön izlemeye (gdr1'e) yükselttikki telefonları.
prev versiyona gelmesini bekliyorum ne kadar sürer gelmesi hiç bir fikrim yok ama yine de bekliyorum işte benim gibi kaç kişi bekliyor onu da merak ediyorum doğrusuDenimDp'ciler bu gidişle cyan'a varamadan demine varacaklar![]()

Bende peşkeş olsunOrijinal olsun benim olsun dedimBen o dediğini yapmadım işteprev versiyona gelmesini bekliyorum ne kadar sürer gelmesi hiç bir fikrim yok ama yine de bekliyorum işte benim gibi kaç kişi bekliyor onu da merak ediyorum doğrusu

bende şuan beklemedeyim ama cyan yaparsam gdr1 kuracağımı sanmıyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim max 2 hafta gelmezse geçerim artıkHocam zaten çoğumuz Lumialar için verilen optimizeli 8.1'e (cyan'a) dönüp peşinden tekrar 8.1 sonrası verilen ek ön izlemeye (gdr1'e) yükselttikki telefonları.
Cyan almayanlar listesine beni de alın lütfen. Asla yalnız yürümeyeceksinBen o dediğini yapmadım işteprev versiyona gelmesini bekliyorum ne kadar sürer gelmesi hiç bir fikrim yok ama yine de bekliyorum işte benim gibi kaç kişi bekliyor onu da merak ediyorum doğrusu

Cyan almayanlar listesine beni de alın lütfen. Asla yalnız yürümeyeceksin![]()
Nsrt ile yeniden flaşlayın telefonu.Beyler bu cyan üzerine yüklediğimiz gdr1'den cyanve win 8.1e nasıl donebilirim?