WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

NL920 Black ekran+Dokunma güncellemesi aldı, kilit tuşuna bastıktan 5 saniye sonra açılır oldu :allalla:

Amber ile gelen bazı yenilikleri bu güncelleme ile ayırdılar. O yüzden muhtemelen yeni kodlama Amber yüklü olmayan cihazlar için küçük bir sorun teşkil ediyor olabilir. :(

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 - ayarlar+wifi+yakın wifi noktaları(data sense ile harikada göster) nedir bu anlamadım gitti :) birde şu data senseyi sıfırlamanın yolu yok mu :)

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 - ayarlar+wifi+yakın wifi noktaları(data sense ile harikada göster) nedir bu anlamadım gitti :) birde şu data senseyi sıfırlamanın yolu yok mu :)

ne işe yarıyor onu anlamadım uzak bağlantıları gösteriyor hani bağlantı kuruyor sandım ilk ama oyle değilmiş garibim :) sıfırlama yokmu datasense de

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ne işe yarıyor onu anlamadım uzak bağlantıları gösteriyor hani bağlantı kuruyor sandım ilk ama oyle değilmiş garibim :) sıfırlama yokmu datasense de
Bu şekilde seni en yakın wifi ağı noktasına yönlendiriyor.

DataSense'de sıfırlama diye bir şey olamaz, çünkü bu yazılımın amacı; tanımlamış olduğun veri sınırından (yani her ayın 1.gününde yenilenen aylık 1gb internet paketinden) kullanılan veri miktarını hesaplamak ve kalan miktarı sana göstermektir. Sınır tarihi itibariyle kullanılan veri bilgileri tanımlamış olduğun sınır üzerinden yeniden hesaplanmaya başlanır. Sınır tanımlamak için DataSense'i çalıştırdıktan sonra altta yer alan Ayarlar iconuna tıkla, açılan pencerede Sınır Ayarla bölümünden Sınır Türünü seçerek ilgili alanları doldurman yeterli.

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Bu şekilde seni en yakın wifi ağı noktasına yönlendiriyor.

DataSense'de sıfırlama diye bir şey olamaz, çünkü bu yazılımın amacı; tanımlamış olduğun veri sınırından (yani her ayın 1.gününde yenilenen aylık 1gb internet paketinden) kullanılan veri miktarını hesaplamak ve kalan miktarı sana göstermektir. Sınır tarihi itibariyle kullanılan veri bilgileri tanımlamış olduğun sınır üzerinden yeniden hesaplanmaya başlanır. Sınır tanımlamak için DataSense'i çalıştırdıktan sonra altta yer alan Ayarlar iconuna tıkla, açılan pencerede Sınır Ayarla bölümünden Sınır Türünü seçerek ilgili alanları doldurman yeterli.

anladım ... Sıfırlanma olayını sormamda wifi ağı biraz kabarık o yüzden sordum sağ olun güzel açıklama yapmışsınız wp ye yeni olduğumuzdan bazı özellikleri bilemiyoruz o yüzden merak edip sorduklarımız sanırım diğer forum üyeleri tarafından kala alınıp cevap verilmiyor neyse :) tekrar tşk ederim ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

anladım ... Sıfırlanma olayını sormamda wifi ağı biraz kabarık o yüzden sordum sağ olun güzel açıklama yapmışsınız wp ye yeni olduğumuzdan bazı özellikleri bilemiyoruz o yüzden merak edip sorduklarımız sanırım diğer forum üyeleri tarafından kala alınıp cevap verilmiyor neyse :) tekrar tşk ederim ...
:rica: iyi forumlar. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
On kişiden ayrı ayrı cevaplar alıp kafan karışacağına Gökçen güzel güzel sana anlattı doğrusunu işte daha ne istiyorsun ;) Burada %99 sorduğun sorunun cevabını alırsın, kale alınırsın, başka forumlarla karıştırma kardeşim ;):D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
On kişiden ayrı ayrı cevaplar alıp kafan karışacağına Gökçen güzel güzel sana anlattı doğrusunu işte daha ne istiyorsun ;) Burada %99 sorduğun sorunun cevabını alırsın, kale alınırsın, başka forumlarla karıştırma kardeşim ;):D

Bazı abilerin yada bazı yorumların üzerine de tekrarlama yapmayız biz ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

LBY

Üye
arkadaşlar bende turkcell çıkışlı lumia 920 mi nsu uzerınden amber e guncelledım yalnız bı kac sorunla karsılastıgım ıcın eskı halıne gerı cevırmek ıstıyorum,esk turkcelleın bu rom dan oncekı eskı romuna nasıl done bılrım yardımcı olabılecek bırı varmı?

dakamon

dakamon

Üye
Baya meşakatli bir iş bulutsuzgece görürse o yardımcı olabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar bende turkcell çıkışlı lumia 920 mi nsu uzerınden amber e guncelledım yalnız bı kac sorunla karsılastıgım ıcın eskı halıne gerı cevırmek ıstıyorum,esk turkcelleın bu rom dan oncekı eskı romuna nasıl done bılrım yardımcı olabılecek bırı varmı?

Yazılım destek bölümündeki flaşlama konularında eski romların nasıl bulanabileceği anlatıldı güzelcene. O konuları iyice oku. Oradan edineceğin rom ve programlarla eski sürüme geri dönebilirsin. Yalnız telefonunda global rom mu yoksa turkcell rom mu olduğunu iyice tespit et çünkü her turkcellden alından cihaz ilginçtir ki turkcell romlu olmuyor. Yazılım düzeltme numarası 0001 ile biten global rom 0002 ile biten turkcell rom oluyor. Kolay gelsin:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Baya meşakatli bir iş bulutsuzgece görürse o yardımcı olabilir.

Ben şu an tatildeyim ancak arkadaşımız eski rom dosyalarını mevcut konulardan indirip Dead Flaş yöntemiyle eski sürüme dönebilir. Yazılım Destek bölümümüzde konusu mevcut.

LBY

Üye
ilginiz için teşekkürler yarın denıcem ınsallah bı skıntı cıkmaz

• Beğen
Tepkiler: Jan

LBY

Üye
arkadaşalr dayanamadım ve denedım eskı romu yukledım ve oldu ,ilginiz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun...

mtrkmn

Üye
lumia 720 için hindistan,tayland ve hollanda için güncelleme geldi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2 saniye önce

Üst Alt