ardacumhur
Üye
#DirenArda![]()
NL920 Black ekran+Dokunma güncellemesi aldı, kilit tuşuna bastıktan 5 saniye sonra açılır oldu

#DirenArda![]()

NL920 Black ekran+Dokunma güncellemesi aldı, kilit tuşuna bastıktan 5 saniye sonra açılır oldu![]()

Haritada GösteriyorL820 - ayarlar+wifi+yakın wifi noktaları(data sense ile harikada göster) nedir bu anlamadım gittibirde şu data senseyi sıfırlamanın yolu yok mu
![]()

L820 - ayarlar+wifi+yakın wifi noktaları(data sense ile harikada göster) nedir bu anlamadım gittibirde şu data senseyi sıfırlamanın yolu yok mu
![]()
sıfırlama yokmu datasense deBu şekilde seni en yakın wifi ağı noktasına yönlendiriyor.
ne işe yarıyor onu anlamadım uzak bağlantıları gösteriyor hani bağlantı kuruyor sandım ilk ama oyle değilmiş garibimsıfırlama yokmu datasense de
Bu şekilde seni en yakın wifi ağı noktasına yönlendiriyor.
DataSense'de sıfırlama diye bir şey olamaz, çünkü bu yazılımın amacı; tanımlamış olduğun veri sınırından (yani her ayın 1.gününde yenilenen aylık 1gb internet paketinden) kullanılan veri miktarını hesaplamak ve kalan miktarı sana göstermektir. Sınır tarihi itibariyle kullanılan veri bilgileri tanımlamış olduğun sınır üzerinden yeniden hesaplanmaya başlanır. Sınır tanımlamak için DataSense'i çalıştırdıktan sonra altta yer alan Ayarlar iconuna tıkla, açılan pencerede Sınır Ayarla bölümünden Sınır Türünü seçerek ilgili alanları doldurman yeterli.
tekrar tşk ederim ...
anladım ... Sıfırlanma olayını sormamda wifi ağı biraz kabarık o yüzden sordum sağ olun güzel açıklama yapmışsınız wp ye yeni olduğumuzdan bazı özellikleri bilemiyoruz o yüzden merak edip sorduklarımız sanırım diğer forum üyeleri tarafından kala alınıp cevap verilmiyor neysetekrar tşk ederim ...
iyi forumlar. 
On kişiden ayrı ayrı cevaplar alıp kafan karışacağına Gökçen güzel güzel sana anlattı doğrusunu işte daha ne istiyorsunBurada %99 sorduğun sorunun cevabını alırsın, kale alınırsın, başka forumlarla karıştırma kardeşim
![]()
arkadaşlar bende turkcell çıkışlı lumia 920 mi nsu uzerınden amber e guncelledım yalnız bı kac sorunla karsılastıgım ıcın eskı halıne gerı cevırmek ıstıyorum,esk turkcelleın bu rom dan oncekı eskı romuna nasıl done bılrım yardımcı olabılecek bırı varmı?

arkadaşlar bende turkcell çıkışlı lumia 920 mi nsu uzerınden amber e guncelledım yalnız bı kac sorunla karsılastıgım ıcın eskı halıne gerı cevırmek ıstıyorum,esk turkcelleın bu rom dan oncekı eskı romuna nasıl done bılrım yardımcı olabılecek bırı varmı?
Baya meşakatli bir iş bulutsuzgece görürse o yardımcı olabilir.
Hadi canm. hakketen gelmişlumia 720 için hindistan,tayland ve hollanda için güncelleme geldi.