WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında bir anket açılsa da kimler otacı kimler nsu'cu öğrensek :ehe

O anketi bir hafta kadar önce açtımda pek tutmadı tatminkar bir cevap aldım ama konu kapandı bir daha olmaz forum kaldırmaz :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Forum ota anketine karşı :ehe kaldıramazlar bir anketi malesef :kop: :kop2:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Hangisine önce gelirse yüklerim nsu ota falan dinlemem :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Şuanda pek müsait değilim ama bi on dakika teamviewer ile bakabilirim istersen.
gökçen hocam ben yükledim programı orda isim istedi kendi ismimi yazdım....ardından lütfen bir aygıt bağlayın diye bir yazı cıktı taktım telefonu hiçbişi olmuyor.yazı halen duruyor.

blackcemre

Üye
620'cilere mutlu bir haber Nokia Canlı Destek dediki amber güncellemesi ile birlikte gelemeyebilir fakat ekran+dokunma kısmında güncelleme alacak ve geelecek edi çift tıklat ile uyandır?

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sanırım usb driverlar ile ilgili bir sorun var, NCS programını kur lütfen, Ncs ile güncel usb driverler'da yükleniyor.

respection123

Üye
620'cilere mutlu bir haber Nokia Canlı Destek dediki amber güncellemesi ile birlikte gelemeyebilir fakat ekran+dokunma kısmında güncelleme alacak ve geelecek edi çift tıklat ile uyandır?
O zaman 720 ye de gelir.

Serhanas35

Üye
gelcekmiş bende destekle konuştıum ama nsu üzerinden 520 ye hala gelmedi acıba ne zaman gelir :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi ROM hazır bekliyor.

Bi USB'ye bakar ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence hiç uğraşmayın alın bir Lumia925 her şey kurulu geliyor zaten:kıskıs:

Sent from my Lumia 925 using Board Express

skynet

Üye

:tşk:hocam bilgilendirme için :oke:

Raiun

Üye
İtalya için Vodafone 520 dağıtılmış durumda, İngiltere, İspanya ve Almanya da beklemede. İspanyada ki firimanın vodafone ile bir bağlantısı yoksa "Orange" olarak geçiyor kodu 520 için çok zaman kalmadı demektir herhangibi bir country variant gördüğümüz anda kısa süre içinde gelir diye düşünüyorum. 720 ciler yine bekleyecek gibi...

respection123

Üye
İtalya için Vodafone 520 dağıtılmış durumda, İngiltere, İspanya ve Almanya da beklemede. İspanyada ki firimanın vodafone ile bir bağlantısı yoksa "Orange" olarak geçiyor kodu 520 için çok zaman kalmadı demektir herhangibi bir country variant gördüğümüz anda kısa süre içinde gelir diye düşünüyorum. 720 ciler yine bekleyecek gibi...
Dağıtımı Başladıgına Göre NSU ya Düşmesi lazm :hmmm

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi Nokia bana özel olarak 1020 verdi. Özel olarak dolaptan verdiler isteyenlere 5bin ₺ ye satabilirim.
Bu arada otacılar direnmesin artık atsınlar nsu ile amber i.Elimin altında pc olsa hemen atıcam.

Raiun

Üye
Sanırım Vodafone gibi şirketler önce dağıtmak için belli bir miktar para ödüyor ki bence telefonu herhangibi bir yerden alacağımıza vodafone dan alırız gibi bir mantık oluşması için güzel bir neden iyi bir market de oluşturur. O yüzden en az 3 4 gün gecikmeli olacak gibime geliyor.

respection123

Üye
Sanırım Vodafone gibi şirketler önce dağıtmak için belli bir miktar para ödüyor ki bence telefonu herhangibi bir yerden alacağımıza vodafone dan alırız gibi bir mantık oluşması için güzel bir neden iyi bir market de oluşturur. O yüzden en az 3 4 gün gecikmeli olacak gibime geliyor.
Olabilir mantıklı :hmmm

Üst Alt