yükle gitsin abiBen her an nsu dan yükleyebilirimusb kablosu bana bakıp bakıp duruyor
![]()
![]()

Yükleyemezsin ki, yükeyemezsin kiiii.Ben her an nsu dan yükleyebilirimusb kablosu bana bakıp bakıp duruyor
![]()
![]()

bende nsu dan yükledim amberi.. ama yalnız şarj su gibi gidiyor![]()
Ben her an nsu dan yükleyebilirimusb kablosu bana bakıp bakıp duruyor
![]()
![]()
Biri daha diyordu amber attıktan sonra onda da şarj su gibi gidiyor diyordu. Aslında telefonlarımız flashtan yada sıfırlamadan sonra biraz çok yiyor şarjı ama ilerleyen günlerde kendine geliyor arka plan da çalışan uygulamaları bi kontrol et derim.
- - - Eklendi - - -
Çok bekledin be yükle gitsin. Bak nokia bile çakallık yaptı staşıa getirdi otacıları amberi vermedi doğru düzgün. Ben senin yerinde olsam nokiaya inat atardım flashı.
Biri daha diyordu amber attıktan sonra onda da şarj su gibi gidiyor diyordu. Aslında telefonlarımız flashtan yada sıfırlamadan sonra biraz çok yiyor şarjı ama ilerleyen günlerde kendine geliyor arka plan da çalışan uygulamaları bi kontrol et derim.
- - - Eklendi - - -
Çok bekledin be yükle gitsin. Bak nokia bile çakallık yaptı staşıa getirdi otacıları amberi vermedi doğru düzgün. Ben senin yerinde olsam nokiaya inat atardım flashı.

Bak atılgan bu filmde yeni bir maceraya atılıyor, sen ise maceradan kaçıyorsun.Çok baskı var üzerimeŞimdi star trek filmini izleyeceğim ondan sonra yaparız artık bir şeyler
![]()
![]()

Çok baskı var üzerimeŞimdi star trek filmini izleyeceğim ondan sonra yaparız artık bir şeyler
![]()
![]()

Şu anda nsu romu indiriyor. 47 dakikası kaldı. 1.19 gblık bir dosya
Arkadaşımla konuştum, sen yarın servise gönderince adamlar standart olarak kasayı değiştirdikten sonra yazılımıda güncelleyecek. O zaman zaten otayı falan alamayacaksın. Kendin yap gitsin dedi. Mantıklı geldi söylediği. Onlar kovamaz ben istifa ediyorum uleyn

Tamamdır pes ettim artıkŞu anda nsu romu indiriyor. 47 dakikası kaldı. 1.19 gblık bir dosya
Arkadaşımla konuştum, sen yarın servise gönderince adamlar standart olarak kasayı değiştirdikten sonra yazılımıda güncelleyecek. O zaman zaten otayı falan alamayacaksın. Kendin yap gitsin dedi. Mantıklı geldi söylediği. Onlar kovamaz ben istifa ediyorum uleyn
- - - Eklendi - - -
Bu arada nsu bu indirdiği rom dosyasını nerede saklıyordu![]()

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products
- - - Eklendi - - -
Ya zaten bilirsin belki nsu da sıkıntı çıkmazsa ncs ye gerek kalamdan kurarsıno zaman yerini bilmene ihtiyacın kalmaz nsu da sorun çıkmazsa
![]()
Tamamdır pes ettim artıkŞu anda nsu romu indiriyor. 47 dakikası kaldı. 1.19 gblık bir dosya
- - - Eklendi - - -
Bu arada nsu bu indirdiği rom dosyasını nerede saklıyordu![]()

Amber Nokia Serverlerinde Yokki YüklesinlerBende kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ellerinde 720 için amber varsa yükler mi acaba KVK![]()

Valla arkadaşımın söylediği genelde servisler çok iş yaptıklar gibi görünsün diye yazılımı yeniden yüklüyormuşKendisi turkcell de çalışıyor iyi biliyor bu işleri
Bu arada son 20 dakika
![]()
Sende mi
Şaka bir yana kur gitsin tabi, beklemenin bir anlamı yok galiba.)
Portico'da henüz serverlarda yokken servislerde (N.Care'da) yüklenebiliyordu.
Amber Nokia Serverlerinde Yokki Yüklesinler![]()